Rehber :
   
Restaurant Bar, Cafe Bar, Pub
Altmışbir'a
Galanima Restaurant
Lazeli Restaurant
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.01.2010
Trabzon Belediyesinden İlçe belediyelerine şefkat eli


İlçe belediyelerine şefkat eli


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrüküoğlu Trabzon Belediyesi'nin abi belediye olarak Trabzon'da bulunan tüm ilçe ve belde belediyelerine destek olduğunu ve olmaya devam edeceğini söyledi.

       Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz ve meclis üyesi Aydın Gelleci, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrüküoğlu'nu ziyaret ederek altyapı hizmetlerine verdiğe katkıdan ötürü teşekkür etti ve desteklerin sürmesini istedi.

       Ziyarette konuşan Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Trabzon Belediyesi'nin tüm belediyelere destek olmaya çalıştığını ifade ederek. "Sayın Başkan Çarşıbaşı ilçemizin genç ve çalışkan başkanıdır. Bir ve beraber bölgemizi geliştirmek için faaliyetlerimiz olacak. Bugünün zor koşullarında en güzel Çarşıbaşı'nı en güzel Trabzon'u oluşturmak için bir ve beraber çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çarşıbaşı Belediyesi'nin bizden talepleri daima yerine gelecektir. Trabzon Belediyesi abi belediye konumundadır. Bu talepleri bugüne kadar karşılamaya çalıştık, bugünden sonrada karşılamaya gayret göstereceğiz." dedi.

       Çarşıbaşı Belediye Başkanı Yılmaz ise Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür ederek, "Sayın Başkanımıza işlerinin yoğunluğu arasında bizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. Çünkü sayın başkanımızın yoğun bir tempo içinde Trabzon'a hizmet sevdasıyla çalıştığını biliyoruz. Dolayısıyla çok fazla ziyaret etme fırsatı bulamıyoruz. Ama siz bizim baba belediyemizin başkanısınız, büyüğümüzsünüz. O vesileyle yeni yıla girmişken hem yeni yılınızı tebrik edelim çalışmalarınıza başarılar dileyelim hem destekleriniz için teşekkür edelim dedik. Bundan sonrada Trabzon Belediyemizden isteklerimiz olacak. Bunların yerine gelmesi bizleri sevindirdiği gibi yine sevindirmeye devam edecektir" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1696

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com