Rehber :
   
İlaçlama Hizmetleri
Beşyıldız İlaçlama Trabzon
MDPM İlaçlama
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.01.2010
'Ana-Kız Okuldayız' Kampanyası Hedefine Emin Adımlarla Yürüyor


“Ana-Kız Okuldayız” Kampanyası Hedefine Emin Adımlarla Yürüyor

Türkiye çapında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan “Ana-Kız Okuldayız” okuma-yazma kampanyası Trabzon’da Vali Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık’ın büyük desteği ile çığ gibi büyümeye başladı.

Tüm zamanların en büyük okuma-yazma kampanyası olan “Ana-Kız Okuldayız” kampanyası Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık önderliğinde, eşi Sema Kızılcık’ın himayelerinde Trabzon Halk Eğitim Müdürlüğü, AÇEV ve Forum AVM’nin destekleriyle Trabzon’da önemli aşama kaydetti.

Pelitli 75. Yıl İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Bayan Kızılcık ve Forum AVM Halkla İlişkiler Uzmanı Esma Sezeroğlu, burada okuma-yazma öğrenen kursiyerlerle bire bir konuşarak hem sıkıntılarını dinledi hem de isteklerine cevap verdi.

Kampanya sürecinde okuryazarlığı öğrenen kursiyerlerden Hanife Koçan isimli bayanın ilerde kitap yazacağını dile getirmesi büyük alkış alırken, diğer kursiyerlerin de bu konu da önlerini açmış oldu.

Kitap yazma arzusu içinde olan Koçan’ın bu azmini takdir ettiğini belirten Sema Kızılcık’ın, “Karadeniz kadını yaparım demişse yapar. Bundan hiçbir şüphem yoktur” sözleri salondan büyük alkış aldı.

Ev kadınlarının okuma-yazma isteğine “Haydi Trabzon El Ele” sloganı ile destek veren Bayan Kızılcık, kursiyerlerden diğer arkadaşlarını da bu kampanyaya destek olmaları konusunda teşvik etmelerini istedi. Sema Kızılcık, “Sizler bu konunun takipçisi, bizler de destekçisi olacağız. Kurs süreci sonrasında kursiyerlerimizi çeşitli sürpriz hediyelerle de ödüllendireceğiz. Sizlerin gözlerinizdeki o güzel ışıltı bizleri de çok mutlu kılmaktadır. Ben hep sizinle, sizin yanınızdayım” diye konuştu.

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü, Trabzon Forum AVM ve Anne Çocuk Eğitimi Vakfı (AÇEV) işbirliği ile desteklenen “Ana-Kız Okuldayız” kampanyasıyla Trabzon’da il merkezinde en az 3 bin okuma-yazma bilmeyen vatandaşın okur-yazar olması hedefleniyor.

 SDC10226

SDC10209

SDC10213

SDC10197

Toplam Okunma Sayısı : 2010

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com