Rehber :
   
Enerji Ürünleri & Tarım Makinaları
Özsöz Ticaret
Can Makina & Jeneratör
Vatan Jeneratör
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
23.01.2010
Vali Kızılcık Engelli Öğrencilerin Karne Mutluluğuna Ortak Oldu


Vali Kızılcık Engelli Öğrencilerin Karne Mutluluğuna Ortak Oldu

Trabzon ve ilçelerinde bulunan ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretim gören öğrenciler bugün karnelerini aldı.

Çamlık İşitme Engelliler İlköğretim Okulu’nda düzenlenen karne törenine katılan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, “Ulu Önder Atatürk’ün kurup bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin geleceği olan gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çaba sarf ediyoruz” dedi.

“Gelecekteki yöneticilerimizi yetiştirme sorumluluğu altında olan idareciler olarak yavrularımızın tamamını dünya standartlarında en iyi şekilde yetiştirmek vazgeçilmez amacımızdır” diyen Vali Kızılcık, konuşmasına şöyle devam etti:

            “Amacımız ülkemizde dünya ile yarışabilen gençlerin yetiştirilebilmesidir. Toplumumuzun tüm kesimlerinde hem engelli hem engelsiz yavrularımızın eşit ve aynı koşullarda eğitim ve öğretim görebilmeleri için sosyal devletin de bir gereği olarak bizler, tüm yavrularımızın sosyalleşebilmesi ve eğitim öğretim düzeylerinin yükselmesi için çaba sarf ediyoruz. Hiçbir kesimin dışlanmadan ve eksiği kalmadan eğitim ve öğretimini tamamlaması ve geleceğe en iyi şekilde hazırlanmasını gayreti ve çabası içerisindeyiz. Bizim için tüm eğitim kurumları ve öğrencileri önemlidir fakat engelli öğrencilerimizin eğitimi konusunda devlet olarak bizler, sizler, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar olarak daha hassas olmalıyız. Bizler onların emrinde olmalıyız.”

            Konuşmasının ardından minik öğrencilere karnelerini dağıtan Vali Kızılcık, daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.      

IMG_3530

IMG_3511

IMG_3507

Toplam Okunma Sayısı : 1862

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com