Rehber :
   
Yöresel Yemekler
Karpi Pide Salonu
Pidecim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
26.01.2010
Trabzon Belediyesinden karla mücadele çalışmaları...


Belediyeden karla mücadele çalışmaları


       Belediye sınırlarında kapalı yol bulunmuyor

       Trabzon Belediyesi yağan kar nedeniyle kapanan yollara anında müdahale ederek trafiğe açıyor. Dün geceden beri yağan aşırı kar nedeniyle Erdoğdu-Soğuksu_Köşk yolu ile Karşıyaka mahallesinin üst kısımları, Konaklar ile Uğurlu ve Yeşilova mahallelerinde kapanan yollar belediye ekipleri tarafından kısa bir sürede trafiğe açıldı. Ekipler kar temizleme çalışmalarına parelel olarak buzlanmayı önlemek için tuzlama ve solüsyon serme çalışmalarının da sürdürüldüğü bildirildi.

       Trabzon Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan karla mücadele koordinasyon merkezindeki ekipler 24 saat görev başında hizmet veriyor. Merkezde otomatik tuzlama aracı, buzlanmayı önleyici solüsyon serme aracı, üç adet kepçe, üç adet greyder ve diğer iş makineleri 15 personel hazır halde bulunduruluyor.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kar ve buzla mücadele koordinasyon merkezi oluşturduklarını belirterek, " Bu merkez 24 saat hizmet vermektedir. Dün geceden beri yağan kar nedeniyle Erdoğdu- Soğuksu- Köşk yolları, Karşıyaka Mahallesinin üst kısımları, Konaklar, Uğurlu ve Yeşilova mahallelerinde kapanan yollar çok kısa bir sürede temizlenerek trafik akışı sağlandı. Kar temizleme çalışmalarına paralel olarak tuzlama ve solüsyon serme çalışmalarımız devam etmektedir. Koordinasyon merkezimizde 3 adet greyder, 3 adet kepçe, 1 adet otomatik tuzlama ve solüsyon serme aracımız ile 15 adet personelimiz hazır halde bekletilmektedir. Gerek duyulduğu takdirde personel sayısı artırılmaktadır" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1877

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com