Rehber :
   
Dernekler
gulnet
Trabzon Liselerinden Y.K.D.D.V.
Trabzon SİAD
KARGİD
Trabzonspor
Trabzonsporlu Profesyonel FD
Trabzon BİLSEM
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
30.01.2010
Maçka'da Bölgesinde Bütün Yollar Parke Döşendi..


Bütün Yollar Parke Döşendi..

Doğu Karadeniz Bölgesinin önemli tarihi eserlerini bünyesinde barındıran ve her yıl binlerce turistin uğram yeri olan Trabzon’un Maçka ilçesinde alt yapı çalışmalarına ağırlık veriliyor.

 

Tarihi eserleri kadar türküleri ve yetiştirdiği insanlarla anılan ilçe bu anlamda önemli bir kültür birikimine sahip bulunuyor. Ancak belediyenin yaptığı yol çalışmaları ile yıllardır dillerden dile dolaşan ‘’Maçka yolları Taşlı/ Ne oldu sana yavrum/ böyle gözlerin yaşlı’’ türküsüne de nazire yapılıyor.

 

Maçka belediye Başkanı Ertuğrul  Genç, belediye olarak yaptıkları alt yapı ve ilçenin gelişimine yönelik çalışmalarda turizm olgusunu hep ön planda tuttuklarını belirterek ‘’ İlçemizin bu anlamda gelişimi bölge açısından da büyük önem taşıyor. Başta Sümela Manastırı olmak üzere, diğer tarihi eserlerimizi ve yaylarlımızı ziyarete gelen yerli ve yabancı turistler mutlaka ilçe merkezine uğruyorlar. Bu nedenle de alt yapımızdaki eksiklerin giderilmesin ağırlık verdik.’’dedi.

Ertuğrul Genç, geçen yıl yollarda başlattıkları alt yapı, çere düzenlemesi ve parke döşeme çalışmalarının sonuna geldiklerini ifade ederek ‘’Havalar elverişli olduğu sürelerde çalışmalar sürüyor. Parke ile döşenen yollarımıza ilçemize çehresini oldukça değiştirdi. Turizm mevsimine kadar çalışmalarımı tamamlamış olacağız. Daha sonra diğer projelerimizin hayata geçirilmesine ağırlık vereceğiz.’’diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 2109

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com