Rehber :
   
Orman Ürünleri
Şangün Orman Ürünleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.02.2010
Bayan Sema Kızılcık Kimsesizlere Sahip Çıktı...


Bayan Kızılcık Kimsesizlere Sahip Çıktı

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Trabzon merkez Yeşilköy’de 2 odalı kara ateşi olan, eski bir taş binada yaşayan 70 yaşındaki Hanımcık Yamanoğlu’nu evinde ziyaret etti.

Duygulu anların yaşandığı ziyarette Sema Kızılcık, Hanımcık neneye sahip çıkarak gıda ve giyecek yardımında bulundu ve evini daha yaşanılır bir hale getirmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Daha önce Vali Kızılcık’ın görev yaptığı Batman’da kimsesizlere sahip çıktıklarını ve evsizleri ev sahibi yatıklarını belirten Sema Kızılcık, “Elimizden geleni yapıyoruz. Devletin sıcaklığını vatandaşımız hissetmeli. Vatandaşımız sahipsiz olmadığını görmeli. İnşallah böyle yaşayan insanlarımız varsa buluruz. Utanmasınlar, korkmasınlar, bizler her zaman onların yanındayız” şeklinde konuştu.

“Ben hepsinin yanındayım. Haydi, Trabzon el ele” diyerek yardımseverlerin desteklerini beklediklerini ifade eden Bayan Kızılcık, “Yardımseverlerimizden yardım istiyoruz. Bu kara kışta insanlarımıza sıcak yuva kuralım” dedi.

 2415724

DSC_7573

Toplam Okunma Sayısı : 2035

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com