Rehber :
   
Ev Tekstili ve Halıcılık
Güven Ev Tekstili ve Halıcılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.02.2010
Başkan Gümrükçüoğlu, Gençlerimiz geleceğimizdir"...


Başkan Gümrükçüoğlu, Gençlerimiz geleceğimizdir"


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu gençlerle Boztepe'de kahvaltıda bir araya gelerek gençlerin istek ve sorunlarını dinledi.

       Başkan Gümrükçüoğlu seçimden önce verdikleri sözleri bir bir hayata geçirmeye başladıklarını belirterek, " Gelecek kuşaklara daha modern ve yaşanılabilir bir kent bırakmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızı yaparken genç kardeşlerimizin de desteklerini arkamızda görmek bizleri mutlu ediyor. Genç kardeşlerimizin görüş ve önerileri bizler için yol gösterici olmaktadır. Bu anlamda her zaman sizlerle görüşebilme imkânımız olmasa da görevli arkadaşlar tarafından sizlerin istekleri mutlaka bana ulaştırılır. Trabzon'u geleceğe taşımak için hep birlikte çalışmalıyız" dedi.

       Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon'da yapılacak 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları için gençlere büyük iş düştüğünü belirterek, "Bu olimpiyatlara sizlerle birlikte hazırlanacağız. Olimpiyatlar nedeniyle kentimize 200 milyon TL yatırım yapılıyor. Trabzon'a çok güzel spor tesisleri ve yurtlar kazandırılıyor. Bu tesislerden gençlerimiz de en güzel şekilde yararlanacaktır" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1511

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com