Rehber :
   
Belediyeler
Trabzon Belediyesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
04.02.2010
Başkan Gümrükçüoğlu'ndan personele kar teşekkürü...


Başkan Gümrükçüoğlu'ndan personele kar teşekkürü


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yoğun kar yağışı nedeniyle gece gündüz çalışan Fen İşleri personelini ziyaret ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

       Bu sabah mesai saatinden önce fen işlerini ziyaret ederek işçilerle birlikte olan Başkan Gümrükçüoğlu, yoğun kar yağışı nedeniyle gece gündüz fedakârca çalışan işçiler ve yetkililerin önemli bir başarı gösterdiklerini kaydederek," Halkımız ve şehrimiz için verdiğiniz bu güzel hizmetleri ilk önce takdir edecek olan Allah'tır. Bu hizmetlerin manevi kıymetini hiç kimse tartamaz ve ölçemez. Sizlerin vicdan ve gönül rahatlığınız tartar. Yapılan eleştirileri anlayışla karşılamalıyız. Sarf edilen haksız eleştiriler sizleri üzse de aynı azim ve gayretle çalışmalarınızı sürdürdüğümüz için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

       Kar mücadelesinde işçilerin nasıl cansiperane çalıştığını çok iyi bildiğini ifade eden başkan Gümrükçüoğlu, " Bu ziyaretimin asıl sebebi yapılan eleştiriler karşısında sizlerde moral bozukluluğunun olmaması içindir. Önemli olan vicdanlarımızın rahat olmasıdır. Bu anlamda arkadaşlarımız görevlerini gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin yapmışlardır. Yapılan hizmetlerden halkımızın büyük bir çoğunluğu memnundur. Eleştiriler de mutlaka olacaktır. Sonuçta çalışmalarımızın manevi karşılığını Allah takdir eder. Bizde elimizden geldiğince maddi olarak sizlere daha güzel imkanlar sunmak için elimizden gelen gayreti göstermeye gayret gösteriyoruz" diye konuştu

Toplam Okunma Sayısı : 1433

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com