Rehber :
   
Yöresel Ürünler
İslamoğlu Gıda
İskenderoğlu Şarküteri
İmamoğlu Yöresel Ürünler
Sürbisa & Sürmene Bıçakçılık
Trabzon Silah Sanayi
Gurme 61 Şarküteri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.02.2010
Trabzon Sanatevi 2010 yılana Merhaba dedi…


Trabzon Sanatevi 2010 yılının ilk etkinliğini kurucularından olan Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği THM Korosu’nca düzenlenen ‘Türkü Dinletisi’ ile gerçekleştirdi. Derneğin THM Koro şefi Yaşar Kemal Nas ve şef sazlarından Kerime Çelik’in yükünü çektiği dinletide korist olarak Ahmet Adanur, Coşkun Yılmaz, Fatih Yavuz, Güzin Şahinler, Hadiye Ölmez, Osman Konak ve Yasemin Küçük yer aldı.

Soğuk kış akşamında Anadolu’nun her bir köşesinden ezgilerle salonu ısıtan mini konsere, Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü ve Sanatevi Dönem Başkanı Tunç Turhan, TLYD Başkanı Kenan Atalay, Karikatürcüler Derneği Başkanı Adnan Taç, dernek elemanları ve türkü dostları katıldı. Birbirinden güzel türkülerin seslendirildiği geceye Yaşar Kemal Nas’ın bağlama resitali de ayrıca damgasını vurdu.

Sanatevi Başkanı Tunç Turhan, başarılı bir konseri geride bıraktıktan sonra kurucularından oldukları Sanatevi’nde de aynı tadı yaşatmak istediklerini belirterek şunları söyledi:

            “ Yeni sezona yepyeni bir kadroyla girdik. THM ve TSM çatısı altında önemli değişiklikler oldu. Kısa sürede toparlandık ve iyi bir konser çıkarttık. Kamuoyundan da olumlu övgüler aldık. Sanatevi çatısı altında toplanan dernekler hem derneğe katkı sağlamak hem de sanat adına bir şeyler verebilmek amacıyla çeşitli hazırlıklar yapıyor. Biz de üzerimize düşen görevi üstlendik. Yeni yılın ilk etkinliğini düzenlemek bize nasip oldu. Ancak olumsuz hava şartları nedeniyle bir kez ertelemek zorunda kaldığımız dinletimizi az sayıda sanatsevere sunmak zorunda kaldık. Elbette bunda soğuk havanın da etkisi oldu. Bizler bir saat boyunca inanılmaz keyif aldık. Sanatçılar karşısında kalabalığı görünce daha da büyür. Arkadaşlarımız her şeye rağmen profesyonel bir iş çıkarttılar. Gönül isterdi ki bu salon hınca hınç dolsun. Umarım bundan sonraki etkinliklerimizde tüm sanatsever dostlarımız bizlerle birlikte olurlar. Yine de emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum”.

 
 
 
 
     
 
2/4/2010
 
     
     
 
2/4/2010
 
     
     
 
2/4/2010
 
     
     
 
2/4/2010
Toplam Okunma Sayısı : 2281

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com