Rehber :
   
Bayan Kuaförleri
Kuaför Emine
Kuaför Günay
Kuaför Esra
.Kuaför Rıza
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.02.2010
Vatandaşlar Soruyor.. Yolumuz ne zaman açılacak..?


Trabzon’un önemli yerleşim  ve gelişim merkezlerinden olan Kurankursu, Fatih, Yeşiltepe, Aydınlıkevler sakinleri önemli bir noktada yer alan Tanjant bağlantı yolunun ne zaman açılacağını ve verilen sözün ne zaman yerine getirileceği konusunda belediyeden cevap bekliyor.

Söz konusu bölgede yer alan halen atıl durumda bulunan geçiş yolu semt açısından büyük önem taşıyor.

Bölge sakinleri  yolun açılması için bugüne kadar bir çok girişimlerde bulunduklarını belirterek, ‘’Ancak sadece söz aldık. Bir icraat göremedik. 115 ayrı noktada imza kampanyaları gerçekleştirdik. Yolun açılması için 15 gün gibi kısa süre de 20.000 imza topladık. Ancak verilen sözlere rağmen bugüne kadar olumlu bir girişim göremedik’’diye konuştular.

Vatandaşlar, bir yılı aşkın süre geçtiği halde en ufak bir çalışma yapılmadığını ve hiçbir yetkiliye ulaşamadıklarını öne sürerek. ‘’Seçim sürecinde söz verilen ve seçimden sonra ilk icraat olacağı söylenilen ve 61 Proje dâhil edilen Tanjant –Fatih bağlantı yolunda hiçbir aşama kaydedilememesi hem esnafı hem de halkı harekete geçirdi. Seçim sürecinde bizzat Sayın Başkanımız ve Sayın Bakanımız “seçimden sonra ilk icraat olarak bu yol açılacaktır’’ demişti. Ama hala bir gelişme yok.’’ şeklinde konuştular.

Toplam Okunma Sayısı : 1592

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com