Rehber :
   
İnşaat ve Yapı Malzemeleri
Astaş Beton
Ernil Yapı Market
NKY Necdet Kırhan Yazıcı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.02.2010
Akıllı durak ve akıllı kart uygulaması hayata geçiyor.


Belediyeye yeni araçlar alınıyor
Akıllı durak ve akıllı kart uygulaması hayata geçiyor.


       Trabzon Belediyesi Şubat ayı son meclis toplantısı Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında yapıldı.

       Yapılan toplantıda Belediye Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere 10 tekerli 2 adet çift dingilli damperli kamyon ile 6 teker 1 adet damperli kamyon ve 1 adet çift kabin kamyonetin alınmasına karar verildi. Belediye meclisi ayrıca Zabıta Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere 3 adet panelvan kamyonet ve 2 adet çift kabinli kamyonetin alınması yönünde karar aldı.

       Belediye meclisi Şubat ayı son toplantısında belediye otobüsleri ve belediye tarafından kiralanan hatlardaki özel halk otobüsleri ile yapılan toplu taşıma faaliyetleri ücret toplama ve araç takip sisteminin kurulması ve 10 yıl süreyle işletilmesi yönünde ihaleye çıkarılması yönünde karar aldı. Böylece Başkan Gümrükçüoğlu'nun 61 projesi içerisinde bulunan akıllı duraklar ile akıllı kart uygulamasının hayata geçirilmesi yönünde ilk adım atılmış oldu.

       Belediye meclisi ayrıca daha önce özelleştirilen ve süresi dolan mezbahanenin tekrar 10 yıl süreyle ihaleye çıkarılmasına karar verdi.

Toplam Okunma Sayısı : 1541

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com