Rehber :
   
Mobilya Mağazaları
Burak Mobilya
Mürtezaoğlu Mobilya
Efendi Mobilya
Gorz Mobilya & Pekerler Mobilya
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.02.2010
Trabzon Belediyespor yönetimi başarılı boksörlerini ödüllendirdi


Trabzon Belediyespor yönetimi
başarılı boksörlerini ödüllendirdi


       Karabük'de yapılan Türkiye Gençler Boks şampiyonasında Belediyespor Boksörü Hüseyin Karslıoğlu 60 kiloda Türkiye şampiyonu olurken, 56 kilo da Ümit Akyüz de ikinci olarak başarıya imza attılar.

       Belediyespor yönetimi de önceki akşam yaptığı toplantıda bu iki başarılı sporcuyu altınla ödüllendirdi. Hüseyin Karslıoğlu'na ödülünü Belediyespor Başkanı Nihat Demir verirken, ikinci Ümit Akyüz'e de ödülünü Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor yöneticisi Hüseyin Turan verdi.

       Belediyespor Başkanı Nihat demir yaptığı konuşmada, yönetim olarak başarılı sporcuları ödüllendireceklerini belirterek, "Belediyespor'da yeni bir dönem başlattık. Hazırladığımız ödül yönetmeliği ile başarılı sporcularımız ve onları çalıştıran antrenörlerimizi ödüllendireceğiz. İlk olarak Türkiye şampiyonasında başarılı olan boksörlerimizi ödüllendirdik. Bu çalışmalarımızda bize her zaman destek veren Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve yönetim kurulu üyelerimiz ile sporcularımızı yetiştiren hocalarımız Nazım Dalkıran ve Cahit Süme'ye teşekkür ediyoruz" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 2133

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com