Rehber :
   
Turizm ve Seyahat Acentaları
ULUTOUR Tourism & Travel
Hayden Tur
İBK Tour
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.02.2010
İran'ın İhraç Ürünleri İstanbul'da Türk özel sektörünün beğenisine çıkıyor.


İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosluğu biri İstanbul diğeri Tahran’da düzenlenmekte olan İran fuarlarına Trabzon özel sektörünün katılmasını istedi. Başkonsolosluk yetkilileri TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret ederek fuarlar hakkında bilgi verdi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO)  Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, ilgili sektörlerin fuarları takip etmesinde yarar olduğunu belirtti. Fuarların Türk ve İranlı iş adamları arasındaki ticari ve ekonomik ilişkileri geliştirmesini umduğunu söyledi.  İstanbul’da yapılacak olan “Made İn İran” fuarını TTSO olarak takip edeceklerini bildirdi.

İSTANBUL DA İRAN İHRAC ÜRÜNLERİ  FUARI

Başkonsolosluk yetkilileri, 17-21 Şubat 2010 tarihleri arasında İstanbul’da CNR Fuar merkezinde yapılacak olan “Made in İran” fuarında İran’ın üstün bir düzeye sahip olan ihraç mallarının sergileneceğini aktardı. Fuarın gerçekleştirilmesinin Türk tüccar ve işadamlarının İran’ın bilim ve teknolojik çalışmalarının tanımasında uygun bir fırsat olduğu belirtildi.

TAHRAN DA ULUSLARAARASI FUAR

İran İslam Cumhuriyeti’nin başkenti Tahran’da ise 2-4 Mart 2010 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi.  Fuarda yer alacak sektörlerin helal gıda, sağlık, kozmetik malzemeleri, ilaç ve hizmetler alanında olduğu iletildi.  Tahra’ndaki fuara katılmak ve detaylı bilgi edinmek için www.ihaf.info internet sitesi üzerinden bilgi sağlanabileceği vurgulandı.

 

 
 
 

Toplam Okunma Sayısı : 1835

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com