Rehber :
   
Pastaneler
Tufan Pastanesi
Lokma Tatlı
Damla Pastaneleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
10.02.2010
Trabzon'un Yeni otobüsleri vatandaşı memnun etti...


Yeni otobüsler vatandaşı memnun etti


       Trabzon belediyesi tarafından alınan 2010 model beş yeni yolcu otobüsü seferlere başladı.

       Beşirli -Tıp Fakültesi, Beşiri Üniversite, Fatih Üniversite, Köşk ve Aydınlıkevler hatlarında yolcu taşıyan son model otobüsler vatandaşları memnun etti.

       Yıllardan beri eski model otobüslerle seyahat ettiklerini belirten vatandaşlar yeni otobüslerle daha rahat ve konforlu seyahat yaptıklarını belirterek belediyeye teşekkür ettiler.

       Bilindiği gibi belediye meclisi şubat ayı toplantısında yaptığı son oturumda alınan beş otobüse ilave olarak beş adet daha otobüs alınmasını oy birliği ile karara bağlamıştı. İlave olarak alınacak beş otobüsle birlikte Trabzon belediyesi otobüs parkına on yeni otobüs kazandırılmış olacak.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu vatandaşların daha rahat ve güvenli seyahat yapmalarını sağlamak amacıyla mevcut belediye otobüslerini yenileme çalışmalarına başladıklarını kaydederek, "Aldığımız beş adet son model otobüsümüz seferlere başladı. Belediye Meclisimiz şubat ayı son oturumunda belediyemize ilave olarak beş adet daha yeni otobüs alımını oybirliği ile kabul etti. Yeni alacak olduğumuz otobüslerle birlikte belediyemiz otobüs parkına on yeni otobüs kazandırmış olacağız. Bilindiği gibi mevcut otobüslerimizin çoğu ekonomik ömürlerini tamamladı. Bu nedenle otobüslerimizin yenilenmesi gerekiyordu. Daha çağdaş bir ulaşım için İmkânlarımız ölçüsünde otobüslerimizi yenileme çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1961

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com