Rehber :
   
Turizm ve Seyahat Acentaları
ULUTOUR Tourism & Travel
Hayden Tur
İBK Tour
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
10.02.2010
Turu Geçecek Skoru Bularak Yarı Finale Yükselmek Hedeflendi


Turu Geçecek Skoru Bularak Yarı Finale Yükselmek Hedeflendi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor İle Rize'de Yapacağı Maç Sonucu Yarı Finale Yükselmek İstiyor Hüseyin Avni Aker Stadı'nın saha zemininde yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Rize'de karşılaşacak olan Trabzonspor, 1-1'in rövanşında turu geçecek skoru bularak yarı finale yükselmeyi hedefliyor.

 Yeni yılda lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı 7 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik alarak iyi bir performans ortaya koyan bordo-mavililer, komşu kent Rize'de yoluna kayıpsız olarak devam etmek istiyor.

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, yaptığı açıklamada, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde aldıkları iyi sonuçları sürdürmek istediklerini belirterek, ''Kupayı müzemize getirmeyi hedefliyoruz. Bu nedenle önümüzdeki ilk engel olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını geçip yarı finale yükselmeliyiz'' dedi.

 İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında aldıkları 1-1'lik sonucun avantaj olduğunu kaydeden Yener, şunları söyledi:

''Hem Rizelileri, hem taraftarlarımızı bu önemli maça davet ediyoruz. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki taraftar coşkusunu, tribün ambiansını Rize'de yaşamak istiyoruz. Trabzonspor'un büyüklüğünün önemli göstergelerinden biri de bu. Bir haftadır herkes Olimpiyat Stadı'ndaki taraftarlarımızı konuşuyor. Trabzonspor, her yerde taraftar desteğini arkasında bulabilecek bir takımdır. Büyüklük sadece saha sonuçları ile ilgili olmaz. Bir takımı büyük yapan unsurlardan biri taraftar kitlesidir. Rize'de güzel bir maç izlettirmek istiyoruz.''

 Bu arada Trabzon'dan maça gidecek bordo-mavili taraftarlara, Yeni Rize Stadı'na ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Trabzon Belediyesi önünden saat 14.00'de sınırlı sayıda otobüs kaldırılacağı bildirildi.     

 -MUHTEMEL 11-     

 Trabzonspor'da uzun süredir sakatlıkları süren Yattara ve Tayfun haricinde eksik futbolcu bulunmuyor. Teknik direktör Şenol Güneş, Rize'ye bu iki oyuncu haricindeki tüm oyuncuları götürdü.

 Bordo-mavili takımın İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında, Onur, Ömer Aysan, Song, Egemen, Cale, Serkan, Ceyhun, Colman, Engin, Alanzinho ve Umut 11 ile sahaya çıkması bekleniyor.     

     -YENİLGİSİ YOK-     

 Trabzonspor'un, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında bugüne dek yenilgisi bulunmuyor. Bordo-mavililer, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında lig ve kupadaki toplam 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.  Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalarda 15 gol atarken, kalesinde 4 gol gördü.

Toplam Okunma Sayısı : 1829

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com