Rehber :
   
İnşaat ve Yapı Malzemeleri
Astaş Beton
Ernil Yapı Market
NKY Necdet Kırhan Yazıcı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.02.2010
Trabzonsporlu taraftarlar mehterle uğurlandı...


Trabzonsporlu taraftarlar mehterle uğurlandı
Belediye taraftarlar için 20 otobüs kaldırıldı


       Trabzon Belediyesi bugün Rize'de Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türkiye Kupası çeyrek final rövanş karşılaşması için taraftarlar için 20 otobüs kaldırdı. Daha önce taraftarları Rize'ye maça götürmek için 16 otobüs kaldıracağını açıklayan belediye yetkilileri taraftarların yoğun ilgi göstermesi nedeniyle otobüs sayısını 20'ye çıkarttıklarını belirtti.

       Trabzonspor taraftarları Belediye önünden Rize'ye mehterle uğurlandı. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da taraftarlarla birlikte otobüsle Rize'ye gitti.

       Bakan Gümrükçüoğlu Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın önemli olduğunu vurgulayarak, "Bugün oynanacak maça taraftarlarımızın büyük bir ilgi göstereceğine inanıyorum. Takımımızı hep birlikte desteklemek amacıyla taraftarlarımızı Rize'ye götürmek için 20 otobüs tahsis ettik. Taraftarlarımızın itici gücüyle birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından galibiyetle ayrılacağımızı umuyorum. Rizeli hemşehrilerimizin de Trabzonspor'a destek vereceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1793

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com