Rehber :
   
Baharat & Aktar
Beşikçi Baharat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.02.2010
Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Başkan Bakırcıya ziyaret...


Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Başkan Bakırcıya ziyaret
Başkan Bakırcı, " Trabzonspor'un Rize'de maç yapması bizler için gurur kaynağı olmuştur"
Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Rizelilere teşekkür


        Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımları arasında oynanan Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanş karşılaşması için Rize'ye giden Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçü oğlu Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcıyı makamında ziyaret etti.

       Gösterdikleri misafirperverlik için Rizelilere teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu, " Maç vesilesi ile Rize'de olmaktan büyük bir onur duyduk. Çok güzel bir belediyecilik tecrübesi olan ve bu tecrübesini Rize'ye yansıtan Halil Bakırcı başkanımızın hizmetlerini de görme imkanı bulduk. Bu hizmetlerin bu dönemde de artarak devam ettiğini görmek bizleri ayrıca mutlu etmektedir. Rizespor'umuzun da en kısa sürede süper lige çıkmasını ve iki kardeş şehrin takımları arasındaki o heyecanlı futbol maçlarını tekrar seyretmeyi arzu ediyorum. Gösterdikleri konukseverlikten dolayı Rizeli hemşerilerime ve Belediye Başkanımız Halil Bakırcı kardeşime teşekkür ediyorum" diye konuştu.

       Trabzonspor'un illerinde maç yapmasının kendileri için gurur kaynağı olduğunu belirten Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, " Futbol insanları pekiştiren bir unsurdur. Bu futbol müsabakası ile iki ilimizin arasındaki dostluğun daha da yukarılara çıkacağına inanıyorum. Rizespor'umuzun da süper lige çıkarak Trabzon'da maç yapmasını arzuluyoruz. Gelecek yıldan sonra da Trabzonspor ve Rizespor takımlarının karşılıklı olarak maç yapmalarını arzuluyoruz. Bu vesile ile tüm Trabzonlu hemşerilerime saygı ve sevgilerimi gönderiyorum" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1448

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com