Rehber :
   
Restaurant Bar, Cafe Bar, Pub
Altmışbir'a
Galanima Restaurant
Lazeli Restaurant
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.02.2010
Trabzonspor Taraftarların Konvoyu Görülmeye Değerdi...


Başkan Gümrükçüoğlu Trabzonspor ile Büyükşehir Belediyespor maçını taraftarlarla birlikte seyretti.
Taraftarların Konvoyu Görülmeye Değerdi


       Trabzon Belediyesi, Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımları arasında Rize'de oynanan Türkiye Kupası çeyrek final rövanş karşılaşmasından Trabzonspor tur atlayarak ayrılırken taraftarın takımına desteği de görülmeye değerdi. 15 bin kişilik stat hınca hınç dolarken Trabzon Belediyesi de bir ilk yaparak takımlarına destek vermek için 4 bin Trabzonspor taraftarını Rize'ye 4'ü körüklü olmak üzere 27 otobüsle taşıdı.

       Trabzonsporlu taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma için Rize'ye giden otobüslerin oluşturduğu konvoy görülmeye değerdi. Trabzon Belediye Başkanı Dr Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da otobüslerle taraftarların arasında Rize'ye gitti. Otobüsleri hıncı hınç dolduran taraftarların Rize'ye varıncaya kadar yaptıkları tezahüratlar Trabzon taraftarının farkını da ortaya koydu. Rize'ye varışta taraftarlara kumanya dağıtımı yapıldı.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da maça yoğun ilgi gösteren Trabzonspor taraftarları arasında maçı izledi. Rizespor taraftarları da hem Trabzonspor'a hem de Başkan Gümrükçüoğlu'na büyük ilgi gösterdi.

       Başkan Gümrükçüoğlu, sporun dostluk kardeşlik ve centilmenlik olduğunu hatırlatarak, " Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir takımları arasında Rize'de oynanan müsabakada takımımıza destek vermek için tahsis ettiğimiz 27 otobüsle 4 bin taraftarımızı maça götürdük. Trabzonsporumuz seyircimizin desteğini arkasına alarak maçtan galibiyetle ayrılmayı başararak bir üst tura çıktı. Trabzonluların yanında Rizeli hemşerilerimiz Trabzonspor'a çok büyük destek verdi. Trabzonspor'un bundan sonraki maçları da kazanıp Türkiye Kupasını müzesine getireceğine inanıyorum" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1973

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com