Rehber :
   
Lokanta
Üstad Yemek ve Kebap Salonu
Şahane Yemek ve Kebap Salonu
Çınar Lokantası
Güloğlu Baklava & Kebap
Özdemir Kasabı
Akçaabatlılar Köfte & Balık
Kıbrıs Lokantası
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.02.2010
Hakkı EMİTT Fuarı'nda Trabzon'a Büyük İlgi...


Hakkı EMİTT Fuarı’nda Trabzon’a Büyük İlgi

Uluslararası EMİTT Fuarı’na katılan Trabzon’un standına katılımcılar yoğun ilgi gösteriyor.

Trabzon Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün Trabzon’u temsilen katıldığı fuarda; 10 salonda 60 ülkeden 3 bin 500 katılımcı stand açtı.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın, 12 – 28 Şubat 2010 tarihleri arasında Kanada’nın Vancouver şehrinde düzenlenecek olan 2010 Kış Olimpiyatları’nı izlemek ve incelemek üzere eğitim gezisi kapsamında Kanada’da bulunmasından dolayı katılamadığı fuarda; Trabzon standını ziyaret edenler arasında bulunan İstanbul Valisi Muammer Güler’e, Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız Trabzonspor kaşkolu hediye etti.

EMİTT Fuarı’nda Trabzon standında oynanan horon ve kolbastıya eşlik eden ziyaretçiler de eğlenceli saatler geçiriyor.  Kalabalık bir ziyaretçi kitlesinin merakla takip ettiği Trabzon standı, ziyaretçiler ve turizmciler tarafından çok beğenildi. Trabzon standında ziyaretçilere tanıtım materyalleri dağıtılırken, minyatür kemençe ve hamsiler de ilgi çekiyor.

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, gelen ziyaretçilerle yakından ilgilenerek, Trabzon hakkında bilgiler veriyor. Ayrıca standa yoğun ilgi gösteren vatandaşlara, yöreye ait yiyecekler ikram ediliyor.

Trabzon iline ilişkin bilgiler veren Kansız, “Trabzon Karadeniz’in olduğu gibi ülkemizin de en önde gelen kültür merkezlerinden biridir. Gerek kültür gerek doğal zenginlikler açısından önem arz etmektedir. Buraya Trabzon’umuzun güzelliklerini sergilemeye geldik” dedi.

Öte yandan 60 ülkenin ve Türkiye’nin dört bir yanından 100ü aşkın il ve beldenin temsilcilerini aynı çatı altında bir araya getiren fuar, 14 Şubat’a kadar gezilebilecek.

Toplam Okunma Sayısı : 1564

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com