Rehber :
   
Spor Merkezleri
Tode Spor Merkezi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.02.2010
Havalimanı Altı Spor Tesisleri İle Donatılıyor...


Havalimanı Altı Spor Tesisleri İle Donatılıyor

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpiyatları’na hazırlanan Trabzon’da havalimanı altında bir spor kampusu oluşuyor.

 

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin de yer aldığı kesimde halen Mehmet Akif Ersoy Yüzme Havuzu, Çok Amaçlı Spor Salonu, 102 yataklı sporcu kamp eğitim merkezi, 4 Tenis Kortu ile Bilardo Merkezi ve marina yer alıyor.

 

Avrupa Gençlik Olimpiyatları için inşa edilmekte olan açılır-kapanır çatılı ve atlama kuleli yüzme havuzu ve Medya İletişim Merkezi ile bu kesimin adeta bir spor kampusu haline geleceğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür, olimpiyatların yapılmasından sonra bu tesislere antrenman salonları ile sahaların da ilave edileceğini söyledi.

 

Trabzon’un spor tesisleri bakımından ülkemizin en zengin illeri arasında yer aldığına dikkat çeken Şerif Özgür, “Bu tesisler sporcu ve spor yapan sayısını artıracaktır. Lisanslı sporcu oranında sürekli bir artış söz konusudur. Spor sahaları ve salonları toplumun her kesimine açıktır. Tesislerimizde görevli spor elemanlarıyla herkesi sağlıklı yaşam için spor yapmaya çağırıyoruz” dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1997

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com