Rehber :
   
Dans Eğitim Merkezleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.02.2010
İnşaat Mühendisleri Odasından Başkan Gümrükçüoğlu'na ziyaret


İnşaat Mühendisleri Odasından Başkan Gümrükçüoğlu'na ziyaret
 


       Başkan Gümrükçüoğlu, "İnşaat Mühendisleri Odasının önemli katkılarını görmekteyiz"

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu İnşaat Mühendisleri Odasının Trabzon'un gelişmesi yönünde önemli katkılarını ve desteklerini gördüklerini ifade ederek, odanın bundan sonra da öngörülerinin kendilerine yol gösterici olmaya devam edeceğini kaydetti.

       Trabzon İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

       Başkan Gümrükçüoğlu , göreve yeni seçilen Başkan Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyerek,"İnşaat mühendisleri odamızın kentimizin gelişmezsine önemli katkıları olmuştur. Belediye Başkanlığım boyunca onların her zaman pozitif katkıların gördüm. Odamızın fikir ve öngörüleri çalışmalarımızda yol gösterici olmuştur. Odamızın katkılarının bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum. Başkan Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

       İnşaat mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Yaylalı ise, Oda olarak bundan sonra da kente çok şeyler katabileceklerine inandıklarını belirterek, " Trabzon'u düşünen, Trabzon ile yatıp kalkan bireyler olarak bu kenti daha ileriye nasıl getirebilir noktasında çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz. Trabzon'u hep birlikte daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum. Bu anlamda bizlere destek veren Başkanımız Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1899

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com