Rehber :
   
Otel
Uzunkum Otel
Büyük Sümela Otel
Hotel Eray
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.10.2008
Belediye'den Trabzonspor Anıt'ı


Belediye'den Trabzonspor Anıt'ı

   


Trabzon Belediyesi tarafından Trabzonspor Bulvarı girişine yaptırılan Trabzonspor Anıt'ı törenle açıldı İnönü mahallesinde Trabzonspor Bulvarı girişinde yaptırılan Anıtın açılışına Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Gaziantepspor kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Trabzonspor eski futbolcuları, teknik adamları ile çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, "Trabzonsporumuzla ne kadar gurur duysak azdır. Çünkü, Türkiye'de şampiyonlukları İstanbul dışına çıkarmış tek kulüp olma özelliğini hala daha korumaktadır. Böylesine önemli başarılara imza atmış takımımızın bu başarılarını gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla böyle bir anıt yaptık. Bu anıtla birlikte Trabzonspor Bulvarı daha güzel bir görünüme kavuşmuş olacaktır. Gelecek yıl da bu Bulvarı yeniden ele alıp daha güzel hale getireceğiz" dedi.

   

Trabzonspor kulübü Başkanı Sadri Şener de konuşmasında bu çalışmasından dolayı belediyeye teşekkür ederek, "İnşallah Trabzonspor'u yeniden o efsane günlerine döndüreceğiz"dedi.

Trabzonspor anıtında ışıklı Trabzonspor logosu ile efsane futbolcular, teknik direktörler ve yöneticiler sembolize ediliyor.

27 Ekim 2008 Pazartesi
Toplam Okunma Sayısı : 2097

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com