Rehber :
   
Tekstil ve Konfeksiyon
Saka Giyim
Dizayn Tekstil
Meryem İç Giyim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.02.2010
Trabzon Belediyesi'nin ALO ÇÖP hattı hizmet vermeye başladı.


ALO ÇÖP hattı hizmette
 


       Vatandaşlar temizlik ile ilgili her türlü sorun ve isteklerini 444 61 44 No'lu telefona ücretsiz olarak bildirebilecekler.

       Trabzon Belediyesi'nin daha temiz ve yaşanılabilir bir kent oluşturmak amacıyla kurduğu ALO ÇÖP hattı hizmet vermeye başladı.

       Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan ALO ÇÖP hattı hizmetiyle birlikte vatandaşlar 444 61 44 hattını ücretsiz olarak arayıp temizlikle ilgili istek ve şikâyetlerini bildirebilecek.

       ALO ÇÖP hattı bünyesinde oluşturulan mobil çöp toplama araçlarıyla birlikte vatandaşların zamanında alınmayan çöp, cüruf ve temizlikle ilgili diğer isteklerinin karşılanması amaçlanıyor.

       Trabzon Belediye Başkanvekili O.Necip sevinç, temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamanın her Trabzonlunun hakkı olduğunu ifade ederek, " Bu anlamda belediye olarak bir dizi çalışma başlattık. Temizlik İşleri müdürlüğümüz bünyesinde kurduğumuz ALO ÇÖP hattıyla birlikte vatandaşlarımız temizlik ile ilgili her türlü istek ve sorunlarını 444 61 44 No'lu telefona ücretsiz olarak bildirebilecekler. Bu hizmet hattı sayesinde zamanında alınmayan çöpler ve cüruflar mobil çöp toplama araçlarıyla kısa bir süre içerisinde alınacak. Trabzon'u Türkiye'nin en temiz illerinden biri yapmak için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1667

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com