Rehber :
   
İş Makinaları ve Servisleri
Karadeniz Makina
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.02.2010
Başkan'dan Bursa Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığına ziyaret


Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Bursa Valiliği ve
 Büyükşehir Belediye Başkanlığına ziyaret
 


       Başkan Gümrükçüoğlu, " Kazanan Dostluk Olsun"

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Bursaspor-Trabzonspor takımları arasında oynanacak Türkiye süperlig mücadelesini izlemek için gittiği Bursa'da, Vali Şahabettin Harput ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret etti.

       Trabzonspor Asbaşkan Hayrettin Hacısalioğlu, KTÜ Rektörü Prof Dr İbrahim Özen Genel sekreter Hasan Yener, Özer Bayraktar, Raif Akar, Osman İlyas ve Ahmet Suat Özyazıcı'nın da katıldığı ziyarette konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, sporun dostluk kardeşlik ve dayanışma olduğunun altını çizerek, " Her iki takım açısından önemli olan maçın sonucu ne olursa olsun kazananın dostluk ve kardeşlik olacağına inanıyorum. İki güzide şehir takımı olan Bursaspor ile Trabzonspor arasında oynanacak maçın dostluk havası içersinde geçeceğine inanıyorum. Her iki takımada başarılar diliyorum" dedi.

       Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şahabettin Harput ise, " Trabzon Belediye Başkanı ve Trabzonspor yönetiminin dostluk köprüsü adı altında yapmış olduğu ziyaret beni çok memnun etti. Burada Türkiye'ye örnek olacak bir adım atılıyor. Ben bu düşüncenizi sonuna kadar destekliyorum. İnşallah bütün spor kulüpleriz bu dostluk köprüsüne katılır. Bursasporlu futbolcularının ve taraftarlarının da bu dostluğa katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Türkiye'nin iki güzide takımına şimdiden başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

       Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise iki güzide Anadolu takımı olana Bursaspor ile Trabzonspor arasında oynanacak maçın dostluk ve centilmenlik arasında geçeceğine inandığını belirterek ziyaretlerinden dolayı Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrüçüoğlu ile Trabzonspor yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

       Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ziyaretin anısına Vali Harput ve Bursa Büyükşehir Belediye başkanı Altepe'ye isimlerinin yazılı olduğu Trabzonspor forması kravat ve şilt hediye etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1707

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com