Rehber :
   
Ajanslar
Yonca Ajans
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.02.2010
Kamyoncular Odasından Gümrükçüoğlu'na ziyaret...


Kamyoncular Odasından Gümrükçüoğlu'na ziyaret
 


       Trafik Düzenlemesine kamyoncular da destek verdi

       Trabzon Kamyoncular Odası Başkanı Şükrü Bekar ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

       Başkan Gümrükçüoğlu, kamyoncu esnafının ekmek parası kazanmak için çok meşakkatli bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek, "Şehrimizde aslında görünmeyen fakat en büyük lojistik hizmeti veren kamyoncu meslek mensuplarımıza kazasız, belasız hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Şehrim trafik akışının işleyişinde bir tıkanıklık olmaması için kamyoncular odamızın sorumluluk taşıdıklarının bilincinde olmaları bizleri memnun etmiştir. Bizde onlara daha rahat bir şeklide çalışmaları için elimizden gelen desteği vereceğiz. Göreve yeni seçilen başkanımız ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

       Trabzon Kamyoncular Odası Başkanı Şükrü Bekar belediye tarafından kent içi trafiğinin rahatlatılmasına yönelik yapılan çalışmalara destek verdiklerini belirterek, " Kamyoncu esnafı için de şehir içi trafik düzenleme çalışması var. Karşılıklı diyalog halinde yapılacak düzenlemeler için görüşmelerimiz devam edecek. Başkanımızın bizlere her türlü desteği vereceği beyanı bizleri memnun etmiştir. Kamyoncu esnafımızın şehir ile trafik ile alakalı her türlü sorununda başkanımızın kapısını aşındıracağız. Gösterdikleri teveccühten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu

Toplam Okunma Sayısı : 1470

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com