Rehber :
   
İletişim
Raykom İletişim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
19.02.2010
Trabzon Sanayi sitelerindeki hurdalar kaldırılıyor...


Sanayi sitelerindeki hurdalar kaldırılıyor
 


       Trabzon Belediyesi, sanayi sitelerini daha düzenli bir görünüme kavuşturmak başlattığı düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Öncelikli olarak Büyük Sanayi Sitesi'nden başlatılan ve gelişigüzel bırakılan hurdaları kaldırma çalışmaları kent içindeki diğer sanayi sitelerinde de yapılmaya başlandı.

       Belediye zabıta ekipleri sanayi siteleri içerisindeki yol kenarlarına gelişigüzel bırakılan hurda araçlar, lastikler ve atıkları kaldırmaları için işleri sahiplerine gerekli uyarıları yapıyor. Uyarıları dikkate almayan esnafın hurdaları belediye ekipleri kaldırırken zabıta da gerekli yasal işlemleri yapıyor.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu sanayi sitelerinin kentlerin aynaları olduğunu belirterek, " Sanayi sitelerine yaptığımız ziyaretlerde sitelerin içerisine ve yol kenarlarına gelişigüzel bırakılan hurdaların hem trafiği aksattığı hem de çirkin bir görüntüye sebebiyet verdiğini tespit ettik. Zabıta ekiplerimiz hurdaların kaldırılmaları yönünde işyeri sahiplerine gerekli tebligatları yapıyor. Öncelikli olarak Büyük sanayi sitesinden başlattığımız çalışmalar tamamlandı ve bu sanayi sitemiz güzel bir görünüme kavuşturuldu. Diğer sanayi sitelerimizde de başlattığımız çalışmalar devam ediyor. Amacımız sanayi sitelerimizi güzel bir görünüme kavuşturmaktır" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1655

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com