Rehber :
   
Restaurant Bar, Cafe Bar, Pub
Altmışbir'a
Galanima Restaurant
Lazeli Restaurant
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
19.02.2010
2011 Avrupa Olimpiyatları öncesi yapılan çalışmaları değerlendirdiler


2011 Avrupa Olimpiyatları öncesi yapılan
çalışmaları değerlendirdiler
 


       Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Karayolları Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil yaptıkları toplantı ile 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları öncesi yapılan çalışmaları değerlendirdiler.

       Belediye Başkanlık Makanımda yapılan çalışma toplantısına Kaşüstü Belediye Başkanı Mustafa Çam, Trabzon Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Çolak, Ergin Aydın ile Trabzon Gençlik İl Spor Müdürü Şerif Özgür de katıldı.

       Trabzon'da yapılacak 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları öncesi Kanuni Bulvarı, Erdoğdu Yolu, Ayasofya ve Reşadiye Kavşak düzenlemeleri yanı sıra yapımı devam eden sportif ve sosyal tesisleri için durum değerlendirmesi yapıldı. Trabzon Belediyesi'nin uygulamaya koyduğu şehit içi trafik planının da değerlendirildiği toplantıda uygulamanın aynen devam etmesi yönünde görüş birliğine varıldı.

       Toplantıda ayrıca TOKİ tarafından Kaşüstü'ne yapılan 400 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolunun yapım sorunu çözümlendi.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptıkları toplantı ile 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları hazırlığı için kette yapılan altyapı ve sportif tesislerin çalışmalarının değerlendirmelerini yaptıklarını belirterek, " Olimpiyatların kentimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır. Şehir olarak olimpiyatlara en güzel şekilde hazırlanmak için tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde en güzel şekilde hazırlanıyoruz. Burada yaptığımız toplantı ile birlikte Kanuni Bulvarı, Erdoğdu yolu, Ayasofya ve Reşadiye kavşak düzenlemeleri ile yapımı devam eden sosyal ve sportif tesislerin durdum değerlendirmesini yaptık. Ayrıca TOKİ tarafından Kaşüstü'nde yapılan 400 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yolu sorununu da çözüme kavuşturduk. Çalışmalarımızda bizlere her zaman destek veren Valimiz Recep Kızılcık başta olmak üzere kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

       Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ile birlikte Kanada'nın Vancouver şehrinde yapılan 2010 Kış Olimpiyatları'nın açılış törenlerine katıldığını belirten Vali Kızılcık, "Kanada'da yapılan Kış Olimpiyatları'ndan geliyoruz. Olimpiyatların açılışında organizasyonun işleyişini gözlemlemek üzere Kanada'ya gittik. Burada gördüklerimizi paylaşmak üzere bir araya geldik. Temmuz 2011'de yapılacak Avrupa Gençlik Olimpiyatlarını en az hatayla yapmanın yollarını arayacağız" dedi.

       Vali Kızılcık, "Kanada'da da etkileyici bir açılış töreni yapıldı. Artık bütün organizasyonların bir takım ortak özellikleri var. Organizasyonu düzenleyen şehirler, teknolojiyi de kullanarak mitolojik değerlerini öne çıkararak kendilerini tanıtmayı amaçlıyorlar. Biz de bütün bu tecrübeler ışığında, 2011 Temmuzunda yapacağımız organizasyonun başarılı geçmesi için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1681

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com