Rehber :
   
Dans Eğitim Merkezleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.10.2008
Gençliğin Bilimle buluştuğu tanıtım


      29 Ekim Cunhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde KTÜ Meaktronik Kulübü Forum Trabzon Alışveriş Merkezinde Stand açtı.
     Kulüp Başkanı Fatih Oyman yaptığı açıklamada: "Kulübümüzün  amacı öğrendiğimiz teorik dersler ve laboratuar uygulamalarını profesyonel hayatta uygulayabilmek, iyi bir mühendis olabilmek için bilim ve teknolojdeki değişiklikleri sürekli takip ederek geleceğin Türkiyesinde  ihtiyaç duyulan vasıflı iş gücü oluşumun da katkı sağlamaktır.
Kulübümüzün projeleri arasında geleceğin ihtiyaçlarına cevap veren, petrol dışında kullanılabilecek yeni enerji kaynakları kulalnılan ve çereye zarar vermeyen , tamammen öürenci projesiyle elde edilen iki araç yer almaktadır. Bunların bir tanesi Güneş Enerjili Araç diğeri ise Hidrojen Enerjili Araçtır. Bu araçları sürekli geliştirmeye devam etmekteyiz. 2009 yılı içerisindki en büyük projemiz güneş enerjili teknedir. Amerika'da düzenlenecek olan etkinliklerde Trabzon'u ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek arzusundayız.
    Stantımızda yer alan tanıtım uygulamamızda yine "E-katalog Bilgi Sistemi ile koruma altında"  sloganıyla başlayan, doğayı ve çevreyi korumak amacıyla geliştirilen kulüp tanıtım uygulamasıdır. Sistemi kuran ve bizler gibi çevreye ve doğaya sahip çıkıp, ulusal tanıtımlar da şehrimizi www.visittrabzon.com ve www.karadenizinincisi.com siteleriyle de büyük katkıları olan Gülnet İnternet Hizmetlerine de teşekkür ederiz" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 2417

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com