Rehber :
   
Fast Food & Cafe
Menekşe Fast Food
Keyf Fast Food & Cafe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
21.02.2010
Trabzon Yarı Maratonu'nda Dereceye Girenler Ödüllerini Törenle Aldı


Trabzon Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce ortaklaşa düzenlenen 30. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu'nda dereceye giren sporcular ödüllerini törenle aldı.

 Kent merkezindeki bir otelde düzenlenen törene Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi ile yarışma görevlileri ve sporcular katıldı.

  Burada konuşan Gümrükçüoğlu, maratona gösterilen ilgiye müteşekkir olduklarını belirterek, ''Trabzon, sporun, başta futbol olmak üzere beşiği adeta. Sahillerimizi, şu andaki dolgu alanlarımızı ağaçlandırarak, tenis kortlarıyla, futbol sahalarıyla, kapalı ve açık spor alanlarıyla spor dallarının beşiği oluşumuzu ileriye taşımak istiyoruz'' dedi.

 Gümrükçüoğlu, konuşması sırasında kendisine maratonda yaşadıkları bazı sıkıntıları aktaran sporculara da gelecek yıl bu söylediklerinin dikkate alınacağı sözü verdi.

  Daha sonra geçilen ödül töreninde, yarı maratonda erkeklerde ilk üç dereceyi alan Mehmet Çağlayan, Moses Too, Abdül Ceylan ile bayanlarda ilk üçe giren Nilay Esen, Mehtap Sızmaz ve Narin Kahraman'a ödülleri verildi.

  Törende ayrıca erkek ve bayanlarda ilk 10'a giren sporcular ile veteranlara ve halk koşusunda dereceye girenlere de kupa ile çeşitli ödüller verildi.

Toplam Okunma Sayısı : 2007

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com