Rehber :
   
Mermer, Granit ve Maden
Şeker Mermer
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
23.02.2010
Maratona katılanlara ödül ve kupaları düzenlenen törenler verildi


Maratona katılanlara ödül ve kupaları
düzenlenen törenler verildi
 


       Bu yıl 30.'su koşulan Uluslar arası Trabzon Yarı Maratonu ile 15.'si yapılan Halk koşusun katılan ve dereceye giren tüm sporculara ödülleri Zorlu Grant Otelde düzenlenen törenle verildi.

       Toplam 32 bin TL para ödülünün verildiği törene Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Haydar Revi, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan Trabzon Gençlik ve Spor Müdür Vekili Fatih Mehmet Akıntürk, , Atletiz Federasyonundan Barbaros Fural, Muarem Öz. İlyas Kirci, Müslim Aksakal, Can Korkmazoğlu ve sporcular katıldı.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu törende yaptığı konuşmada bu yıl 30.'su koşulan Uluslar arası yarı maratonuna rekor bir katılım olduğunu belirterek, " Uluslar arası yarı maratonuna 270, halk koşusuna da 120 sporcu katıldı. Gelecek yıllarda bu sayıyı daha da artırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları öncesi Uluslar arası yarı maratonunun kentimizin tanıtımına önemli katkısı olduğuna inanıyorum. Bu yıl maraton ve halk koşusunda dereceye girenlere yaklaşık olarak 32 bin TL para ödülü verdik. Maraton için bizlere destek veren kurum ve kuruluş ile özel sektör temsilcilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1798

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com