Rehber :
   
Züccaciye & Mutfak Eşyaları
Hakkı Akyüz Mutfak Eşyaları
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
23.02.2010
"Vergi Haftası" etkinlikleri başladı. Avrupa Standartlarını yakalamalıyız...


"Vergi Haftası" etkinlikleri başladı
 


       Başkan vekili Sevinç, "Vergi bilincinde Avrupa ve ABD standartlarını yakalamalıyız"

       22-28 Şubat tarihleri arasın kutlanan "Vergi Haftası" nedeniyle kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunan Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Necmi Keskinsoy, Trabzon Belediye Başkan Vekili Osman Necip Sevinç'i ziyaret etti.

       "Vergi Haftası" kutlamaları nedeniyle Trabzon'da bir dizi faaliyetler yaptıklarını belirten Keskinsoy, "Kutlamalarda vergi bilincini artırmak için okullar da dahil çeşitli programlar düzenliyoruz. Ayrıca hafta nedeniyle çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunuyoruz. Bugün, hem mükellefimiz hem de önemli bir kurumumuz olan Trabzon Belediyesini de ziyaret ettik. Amacımız vergi bilincini toplumumuzun tüm kesimlerine aktarmaktır" dedi.

       Trabzon Belediye Başkan Vekili O. Necip Sevinç ise verginin önemine vurgu yaparak, "Çocukluğumuzdan beri biliyoruz ki 'Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır' Vergilendirilmemiş bir kazancın hayırlı olacağına inanmıyorum. Toplanan vergiler yine halkımızın yararına yatırım olarak geri dönmektedir. Vergi bilinci anlamında Avrupa ve ABD standartlarını yakalamak için eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarının önemli olduğuna inanıyorum. Bu bilinci yakalarsak kalkınma yolunda daha emin adımlarla ilerleyeceğimizi düşünmekteyim" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1473

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com