Rehber :
   
Otomotiv
Kofoğlu Otomotiv
Hassoy
Koçmak Oto Renault
Adnan Otomotiv
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.02.2010
Doğa Sporları Kulübü'nün 'Sinema Günleri' Başladı


Doğa Sporları Kulübü’nün ‘Sinema Günleri’ Başladı

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık’ın başlatmış olduğu ‘Eğitimde Bende Varım’ kampanyası çerçevesinde kuruculuğunu üstlendiği Doğa Sporları Kulübü etkinliklerine devam ediyor.

Geçen hafta Zigana Dağı’nda ilk doğa yürüyüşünü gerçekleştiren Doğa Sporları Kulübü üyesi çocuklar, bugün de sinema günleri etkinleri kapsamında sinemada filmi izledi.

Sema Kızılcık önderliğinde Forum AVM’nin katkılarıyla gerçekleştirilen organizasyonda çocuklar, sinema keyfinden önce Forum AVM’yi gezdiler. Daha sonra Sema Kızılcık ile birlikte yemek yiyen çocuklar, düzenlenen organizasyonlar sayesinde özgüvenlerini kazandıklarını ve hayata daha sosyal hazırlandıklarını ifade ettiler.

Kurucusu olduğu Doğa Sporları Kulübü ile çocukların sosyal yönlerini geliştirerek, yetişmelerine bir nebze olsun katkı sağlamak amacında olduklarını ifade eden Bayan Kızılcık, “Çocuklarımızın bu tür sosyal ortamları görerek toplumla entegre olmaları çok önemli. Çocuklarımızın bu sıcaklığı hissetmeleri için aile ortamını yaşatmaya çalışıyoruz. Bu çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onları el birliğiyle hayata hazırlamalıyız” dedi.

Bayan Kızılcık, Türkiye’nin umudu ve geleceği olan çocukların tam donanımlı ve iyi şekilde yetişmesi için bu tür sosyal faaliyetlerin gerekli olduğunu söyledi.

Trabzon’da önemli bir seviyede dayanışma sağladıklarını belirten Bayan Kızılcık, başta Forum AVM olmak üzere bu tür organizasyonlara destek veren herkese teşekkür etti.

Öte yandan kuruculuğunu Sema Kızılcık’ın üstlendiği Doğa Sporları Kulübü’nün Fatih Çocuk Yuvası’ndan 12 çocuk ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 25 çocuk üyesi bulunuyor.

 IMG_4747

IMG_4734

IMG_4751

IMG_4719

IMG_4726

Toplam Okunma Sayısı : 1966

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com