Rehber :
   
Plaj & Dinlenme Tesisleri
Mavi Kıyı
Dillioğlu Tesisleri
Paşa Tatil Köyü
Kervan Tesisleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.02.2010
5-9 Mayıs 2010 tarihinde Ege'ye Karadeniz çıkarması yapılacak


Ege'ye Karadeniz çıkarması yapılacak
 


       İzmir'de bulunan Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu, 5-9 Mayıs 2010 tarihinde İzmir Fuarında düzenlenecek "Karadeniz Ekonomik İşbirliği Kurultayı ve Sergisi" öncesi Karadeniz illerini bir araya getirmek ve ortak bir organizasyon yapmak için ziyaret programları başlattı.

       Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve 15 kişiden oluşan heyet Trabzon Belediye Başkan Vekili Osman Necip Sevinç'i de ziyaret ederek organizasyon hakkında bilgi verdi.

       Genel Başkan Hızır Murtezaoğlu 5-9 Mayıs tarihleri arasında açılacak İzmir Fuarı'nda "Karadeniz Ekonomik İşbirliği ve sergisi" düzenleyeceklerini belirterek, "18 Karadeniz kentini bir araya getirip mevcut potansiyelleri birleştirerek batı sermayesinin dikkatini çekmek için yapacağımız bu etkinlik büyük önem arz ediyor. Bu anlamda Karadeniz illerine çeşitli ziyaretler yaparak organizasyonda birlikte yapılabilecek çalışmaları paylaşıyoruz. Hep birlikte egeye bir Karadeniz çıkarması yaparak bölgemizin en iyi şekilde tanıtımına katkı sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

       Trabzon belediye başkan Vekili Osman Necip sevinç ise Trabzon'u marka kent yapmak için yola çıktıklarını ve İzmir'de yapılacak böylesine önemli bir etkinliğin Trabzon'un tanıtımına katkı sağlayacağına inandığını belirterek, "Yaptığımız alt ve üst yapı projeleri yanında kentimizin 4 bin yıllık tarihi, kültür ve turizm potansiyelini tanıtmak için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Fuarlar da bu tanıtımlar için önem arz etmektedir. Ayrıca yapılacak böylesine önemli bir organizasyonla Karadeniz illeri ile birlik ve beraberlik içersinde olmaktan heyecan duymaktayız. Mayıs ayında İzmir'de yapılacak "Karadeniz Ekonomik İşbirliği Kurultayı ve Sergisine" elimizdeki imkanlar ölçüsünde katkı vermeye hazırız" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1473

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com