Rehber :
   
Pastaneler
Tufan Pastanesi
Lokma Tatlı
Damla Pastaneleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.02.2010
Ankara'da Trabzonspor paneli...'Her yönüyle Trabzon Etkinlikleri - 4


Her yıl geleneksel olarak 20-23 Şubat tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen 'Her yönüyle Trabzon Etkinlikleri - 4 ' çerçevesinde Atatürk Kültür Merkezi'nde 'Geçmişten Günümüze Trabzon'da Spor ve Trabzonspor Paneli' gerçekleştirildi.

Erdoğan Arıkan’ın yönettiği panele, Genel Sekreterimiz Hasan Yener, Futbol Danışmanımız Ahmet Suat Özyazıcı, Trabzonspor eski ve yeni Divan Başkanımız Ali Özbak ile  Nizamettin Algan, TSYD Trabzon Şube Başkanı İhsan Öztürk, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata, İlkhaber gazetesi sahibi Salih Çamoğlu, Karedeniz gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Diyadin, Günebakış Gazetesi sahibi Ali Öztürk ve Taka Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut katıldı.


Panelde konuşan Futbol Danışmanımız Ahmet Suat Özyazıcı, Trabzonspor'un kuruluşu hakkında açıklamalarda bulundu. Özyazıcı, Trabzonspor'un ilk renginin kırmızı - beyaz olduğunu anımsatarak, "Trabzon'un renginin kırmızı beyaz olmasını halk istedi. Trabzonspor uzun yıllar 2. Lig'de kaldı. Daha sonra Bordo-Mavi rengini aldı. Ben Trabzon'da 1969 yılına kadar futbol oynadım. İdmanocağı takımında oynuyordum. Artık Trabzonspor'un amatörlük devri bitti. Trabzonspor gelebileceği bir yere geldi. Trabzonspor, şehrine yakışır bir mevkie gelmiştir" dedi

.
Panelde Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ata, Balkan savaşları yıllarında Trabzon'da futbol oynandığına dikkat çekerek, "Trabzonspor 1. Lig'de şampiyon oluncaya kadar 5 tane Türkiye kupası kazandı. Trabzon'da bir çok teknik adam yetişti. Ayrıca İstanbul'da 3 semt takımı şimdiye kadar şampiyon oldu. Türkiye'de Anadolu takımlarının içinde sadece Trabzonspor şampiyon oldu. Trabzonspor'un bu başarısı gökten zembille inmedi" diye konuştu.


Ata, Türkiye'de 81 vilayet bulunduğu ancak İstanbul semtleri haricinde Trabzonspor'un şampiyon olduğunu kaydetti. Panelde ayrıca, Trabzonspor'un başarıları anlatıldı.





Toplam Okunma Sayısı : 1685

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com