Rehber :
   
Lokanta
Üstad Yemek ve Kebap Salonu
Şahane Yemek ve Kebap Salonu
Çınar Lokantası
Güloğlu Baklava & Kebap
Özdemir Kasabı
Akçaabatlılar Köfte & Balık
Kıbrıs Lokantası
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.02.2010
Milli Takımdan Ayrılışını Değerlendirdi Trabzonspor'un unutulmaz...


Trabzonspor'un unutulmaz futbolcularından Hami Mandıralı Milli Takımdan ayrılışını değerlendirdi ve ‘’Ahlanıp, vahlanmanın anlamı yok, yeni gelen hocanın tasarrufudur.’’dedi.
Hami Mandıralı, Meltem TV’de Serdar Bali ile birlikte katıldığı ‘’Açık Tribün’’ programında milli takımdan ayrılışıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunurken, ‘’Yeni bir hoca geldi. Bizim çalışmayı uygun bulmadı. Bu gayet normal bir şeydir. Ama üzüldüğümüz şey iyi bir jenerasyon yakalamıştık. Onlar bize inanmıştı bizde onlara. İyi bir sinerji yakalamıştık. Onlar beni ben onları tanıyordum.Tabi onlarda bu ayrılışa üzüldüler.’’dedi.
Hami Mandıralı, bazılarının futbolun gelişimini teknolojiyle sağlayacaklarını vurgulayarak ‘’Futbol bilgisayarda öğrenilmez öğretilmez. Biz futbol oynamayı topa vurmayı bilgisayarda öğrenmedik. Yeteneklerimiz vardı. Hocalarımı bizi geliştirdi. Sonra sahaya çıktık hocalarımızın bize söylediklerini yaptık. Bunun için futbolun gerçeğini kime inkar edemez.’’diye konuştu.
Hami Mandıralı, Trabzonspor’un öneminin ve yerinin her zaman ayrı olduğunu da vurgulayarak ‘’Bizim en büyük varlığımız Trabzonspor’dur. Onun başarısıyla seviniriz. Kötü gittiğinde üzülürüz. Bunu kimse değiştiremez. Biz her zaman Trabzonspor’un hizmetindeyiz. Ben futbolu çok seviyorum kopmam mümkün değil. Bu nedenle hiçbir zaman kopmadım. Şimdi teknik adam olarak içinde olmayı sürdürüyorum. Tabi ki bu konuda büyük hedeflerim var. Bunun başarmak için sürekli çalışorum.’’dedi.
 
Toplam Okunma Sayısı : 7355

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com