Rehber :
   
Dernekler
gulnet
Trabzon Liselerinden Y.K.D.D.V.
Trabzon SİAD
KARGİD
Trabzonspor
Trabzonsporlu Profesyonel FD
Trabzon BİLSEM
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
25.02.2010
Başkan Gümrükçüoğlu inşaatçı gençlerle yemekte bir araya geldi.


Başkan Gümrükçüoğlu
inşaatçı gençlerle yemekte bir araya geldi.
 


       Başkan Gümrükçüoğlu, "En iyi yatırım eğitime yapılan yatırımdır"

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Öğrenci Toplulukları Birliği 2. Genel Kuruluna katılan öğrencilerle yemekte bir araya geldi. İkram sofrasında düzenlenen yemeğe Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Turan, O. Göhan Bali, İnşaat mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı, KTÜ İnşaat Bölüm Başkanı Ayşe Daloğlu, KTÜ inşaat Öğrencileri Kulübü Başkanı Ahmet Şahin ve genel kurula katılan öğrenciler katıldı.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yemekte yaptığı konuşmada Trabzon'un bir eğitim kenti olduğuna vurgu yaparak, ". İnşaat Mühendisleri Öğrenci Toplulukları Birliği 2. Genel Kurulunun kentimizde yapılması bunun bir göstergesidir. 16 Üniversiteden 75 öğrencimizi Trabzon'da ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Belediye olarak bu organizasyona ulaşım, tanıtım gibi konularda destek vermeye çalıştık. Ülkemizin geleceği için sizlerin en güzel şekilde yetişmesine katkı sağlamak için yapılan böyle organizasyonlara her zaman katkı vermeye hazırız. Çünkü biliyoruz ki en iyi yatırım eğitime yapılan yatırımdır" dedi.

       Başkan Gümrükçüoğlu yemekte öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

       Bilindiği gibi KTÜ inşaat Öğrencileri Kulübü'nün organizasyonuyla yapılan 16 Üniversiteden 75 öğrencinin katıldığı ve 3 gün süren kurulda Ulusal Büyük Öğrenci Projeleri tartışılmıştı.

Toplam Okunma Sayısı : 2171

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com