Rehber :
   
Konsolosluklar
Konsolosluklar
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
25.02.2010
Ak Parti İl Yönetimi Başkan Gümrükçüoğlu ziyaret etti.


Ak Parti İl Yönetimi Başkan Gümrükçüoğlu ziyaret etti.
 


       Başkan Gümrükçüoğlu, " Amacımız; Trabzon'a bir Trabzon daha eklemek"

       Başkan Günnar, "Trabzon kısa sürede kabuk değiştirdi"

       Ak parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

       AK Parti yeni il yönetimine görevlerinde başarılar dileyen Başkan Gümrükçüoğlu, " Bölgemize ve ülkemize her zaman çok büyük hizmetler yapmış olan olan Ak Partimizin İl Başkanı Adnan Günnar ve yönetim kurulu üyelerimizi belediyemizde görmek bizleri mutlu ettiği kadar motive de etmiştir. Kendileri iş yapan, halka güvenen ve halk için hizmet üreten bir siyasi anlayışın Trabzon'daki temsilciliğini çalışmasını gayretini sürdürmek gibi ağır bir yük yüklendiler. Bu ağır ve büyük sorumluluklarında başarılar diliyorum ve Trabzon'u bir Trabzon daha yapmakta çok önemli katkıları olacağına inanıyorum. Trabzon'un büyük bir hızla kabuk değiştirmekte olduğunu ve 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatlarına yürürken kentimizi 2010'lu yıllardan sonraki yıllara taşırken yapacağımız hizmetlerde O'nların da desteğini yanımızda bulacağımıza inanıyor ve görüyoruz" diye konuştu.

       AK Parti İl başkanı Adnan Günnar ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Gümrükçüoğlu'nun Sağlık Müsteşarlığı döneminde yaptığı başarılı çalışmaları yakından bildiklerini ve belediye başkanı seçildikten sonra çok kısa bir süre geçmesine rağmen yaptığı çalışmalarla Trabzon'un kabuk değiştirmeye başladığının görüldüğünü belirterek, "Ak Parti olarak daha önce belediyemizin yeter sizliliğini hissetmiştik. AK Partili bir belediye başkanı olarak Bakanımız Gümrükçüoğlu partimizin de dinamizmini, heyecanını ve başarıya koşma arzusunu yanına alarak kentimize güzel hizmetler vermesi bizleri de mutlu etmektedir. Başkanımızın ufkunun genişliği ve gece gündüz demeden yaptığı çalışmalar neticesinde Trabzon bir çok şeyi daha şimdiden kazanmıştır. Sadece koltuğunda oturan değil sadece memurlarıyla ilgilenen değil Trabzon'un geleceği için uğraşan çaba sarf eden ve bunun için ailesinde eşinden dostundan fedakârlık yapan bir belediye başkanına sahip olmak ayrıca bir mutluluk vesilesidir. İnanıyorum ki çok kısa süre içerisinde kabuk değiştiren Trabzon'umuz gelecekte 2011 olimpiyatları vesilesiyle de çok kısa zamanda 61 projelerinin üzerinde daha çok projelerin gerçekleştirilmesiyle birlikte Türkiye'nin en önde gelen şehirlerinden bir tanesi olacaktır" şeklinde konuştu.

       Bir gazetecinin "Bütünşehir" projesi ile ilgili görüşlerini sormasın üzerine Başkan Günnar bu projeyi desteklediklerini belirterek, "Trabzon Belediye Başkanı Gümrükcüoğlu şehrin bütünlüğünden de öte Trabzon'u, Türkiye'nin önder şehirlerinden biri yapmak için çaba sarf etmektedir. "Bütünşehir" projesi bir adımdır ve bu noktada da bu projeyi destekliyoruz. Çünkü biliyoruz ki; Başkanımız Trabzon'un zararına olacak hiç bir şeye adım atmaz. Diğer siyasi partilerimiz de bu projeye destek verdiklerini açıkladılar. Trabzon'un hayrına olacak "Bütünşehir" projesini destekliyoruz" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1499

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com