Rehber :
   
Balıkçılık
Denizer Balıkçılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
25.02.2010
Antalya da Galibiyet İstiyorlar...Trabzonspor yarın..


Trabzonspor yarın deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor'u mağlup ederek hem 10 maçlık yenilmezlik ünvanını sürdürmek, hem de yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.
Dün akşam verilen moral yemeğinde konuşan Teknik Direktör Şenol Güneş, "Bu maçı alarak, zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyoruz" dedi.
Turkcell Süper Ligi'nin 23. haftasında yarın akşam deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik heyet ve futbolcular, dün akşam basına kapalı olarak verilen moral yemeğinde bir araya geldi.
Teknik direktör Şenol Güneş'le birlikte tüm futbolcuların katıldığı yemekte Gustavo Colman ile Teofilo Gutierrez, eşleri ve çocuklarıyla hazır bulundu. Dün ciddi bir trafik kazası atlatan Teofilo'nun yemekte oldukça mutlu olması dikkat çekti.
Teknik direktör Şenol Güneş, yaptığı konuşmada, Antalyaspor maçının önemine değindi ve "İki maçtır berabere kalıyoruz. Oynanan futboldan memnunum ancak sonuç olarak istediğimizi alamıyoruz. Bu maçı alarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyoruz" dedi.
BURAK YILMAZ SAHAYA ÇIKIYOR
Bu arada Şenol Güneş, hafta içerisinde yaptırdığı antrenmanlarda farklı oyun anlayışları üzerinde durdu.
Cezalı olan Colman'ın yerine Ceyhun'u orta sahada görevlendiren Güneş, forvette ise Umut'un yanında Burak Yılmaz'a görev verdi. Sakatlığı nedeniyle hafta içerisinde fazla antrenman yapma şansı bulamayan Engin Baytar'ı da kulübeye çekecek olan Güneş, bu mevkide Alanzinho'ya görev vermeyi düşünüyor. Bu arada bordo - mavili takımda Gabric ve Burak Yılmaz sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
CEYHUN: "KAZANMAK ZORUNDAYIZ"
Bordo - mavili takımın orta saha oyuncularından Ceyhun, Antalyaspor ile oynayacakları maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi.
Ceyhun, ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biri olduklarını ifade ederek, "Sahaya çıktığımızda, hocamızın istediği gibi yine rakibe göre üstün futbol anlayışıyla mücadele edeceğiz. Bu kez yakalayacağımız pozisyonları iyi değerlendirerek kazanacağımızı düşünüyorum. Taraftarlarımızın bizi orada da yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. Onların desteğiyle üç puana ulaşmaya çalışacağız" diye konuştu.
TRABZONSPOR'UN ANTALYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE:
Onur - Ömer Aysan, Giray, Egemen, Cale - Serkan, Ceyhun, Selçuk, Alanzinho - Burak, Umut
SAKATLAR: Yattara, Tayfun
CEZALI: Colman
 
 
Toplam Okunma Sayısı : 7998

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com