Rehber :
   
İlaçlama Hizmetleri
Beşyıldız İlaçlama Trabzon
MDPM İlaçlama
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
26.02.2010
Fındıklı Trabzon Ekmeği, Katılımcılardan Büyük Bir Talep Aldı


Fındıklı Trabzon Ekmeği, Katılımcılardan Büyük Bir Talep Aldı

Trabzon Ticaret Borsası’nın  geçen yıl başlattığı “Fındıklı Ekmek Projesi” kapsamında  bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Ankara’daki “Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri’nde fındıklı Trabzon ekmeği katılımcılara ikram edildi.

 

4 gün devam eden etkinlikler için Giresun’un Çavuşlu ilçesindeki Deniz Fırını’nın da ekşimiş maya kullanılarak üretilen ekmekler otobüslerle her akşam Ankara’ya gönderilerek etkinlikleri izlemeye gelenlere parça parça sunuldu.

 

2-5 mm aralığındaki natürel fındık unları kullanılarak imal edilen ekmeklerden tadanların tamamına yakın bölümü, “Nerede üretiliyor? Nasıl alabiliriz?” diye sorarak, fındıklı ekmeği çok beğendiklerini ifade ettiler.

 

Ankara’da Halk Ekmek tarafından fındık kullanılarak üretilenlerin fındıklı ekmekle uzaktan yakından ilgisi olmadığını borsa tarafından sunulan ekmeği yiyerek anladıklarını belirten katılımcılar, fırıncılardan bu ekmeği istediklerini ifade ettiler.

 

TTB’nin standını Devlet Bakanları Faruk Özak, Hayati Yazıcı, Selma Aliye Kavaf’ın yanı sıra çok sayıda milletvekili ve bürokratta ziyaret ederek fındıklı ekmekten tattılar.

Toplam Okunma Sayısı : 1729

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com