Rehber :
   
Otel
Uzunkum Otel
Büyük Sümela Otel
Hotel Eray
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
04.11.2008
4.5 yılda 1 milyon metrekare asfalt


4.5 yılda 1 milyon metrekare asfalt

   

       Kentin altyapısına büyük önem veren Trabzon Belediyesi bu yöndeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye tarafından 4.5 yıl içerisinde 1 milyon metrekare asfalt yol serilirken, 46 km. yeni yol açıldı.

       Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Bostancı Mahallesindeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, " Belediye olarak kentimizin tüm mahallelerine eşit hizmet getirme gayreti içerisindeyiz. Bostancı mahallemizde gerek muhtarımızın bize getirdiği, gerekse de bizzat bizim buraya gelerek tespit ettiğimiz sorunları çözme noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda olmak üzere Bostancı mahallemizde daha önce açtığımız yeni yolları asfaltlıyoruz. Bizim dönemimizde bu mahallemizin ve birçok mahallemizin ulaşılamaz yerleşim birimlerine yeni yollar açarak ulaştık. Temel hedefimiz insanlarımızın mutluluğudur. Yıllardır yolu olmayan insanlarımızın yola kavuşma sevinçlerini gördükçe biz de mutlu oluyoruz. Belediye olarak son 4.5 yıl içerisinde 1 milyon metrekare asfalt yol yaparken bu yatırım için 16 trilyon lira harcadık."dedi

       2 No'lu Bostancı Mahallesi Muhtarı Coşkun Uğuç'da, hizmetlerden dolayı Başkanı Canalioğlu'na teşekkür ederek, "Başkanımızdan Allah razı olsun. Hizmet olarak ne istiyorsak alıyoruz. Mahallemizde ulaşılamayan yerleşim birimlerine yollar açarak önemli sorununu giderdik" dedi.

       Belediye tarafından 2 No'lu Bostancı mahallesinde Coşkundere Caddesi, Dereboyu Sokak, Çile Sokak, Temel Reis caddesi, Şahin Sokak'ta 12 bin metrekare asfalt döküldü. Ayrıca, Kanuni Mahallesi Yiğit ve Konut Sokak ile Konaklar Mahallesi Yakamoz Sokakta toplam 8.500 metrekare asfalt yol yapıldı.

04 Kasım 2008 Salı
Toplam Okunma Sayısı : 2556

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com