Rehber :
   
Konsolosluklar
Konsolosluklar
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
03.03.2010
Başkan, Asım Aykan ile Belediye tarafından yürütülen çalışmaları inceledi


Başkan Gümrükçoğlu, Milletvekili Asım Aykan ile birlikte Belediye tarafından yürütülen çalışmaları inceledi.
Aykan, "Trabzon, üç-beş sene sonra 'Bu da olur muydu?'
diyeceğimiz noktaya gelecek"
 


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Trabzon Milletvekili Asım Aykan Trabzon Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen önemli çalışmaları birlikte incelediler.

       Sahilde yapılan ağaçlandırma çalışmaları, yürüyüş yolu, derin deşarj inşaatı, Ayasofya Kentsel dönüşüm projesi çalışmaları ile Erdoğdu yolu ve Zağnos Kentsel Dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Milletvekili Aykan ve Başkan Gümrükçüoğlu Ayasofyada kahvehane ziyareti yaparak vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinlediler.

       Başkan Gümrükçüoğlu, yapılan güzel ve önemli hizmetlerle Trabzon 'un kabuk değiştirmeye başladığını belirterek, "Bu hizmetleri yaparken Trabzon Milletvekillerimizin, Bakanlarımızın ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük desteğini ve katkılarını görmekteyiz. Bundan da önemlisi vatandaşlarımızın desteğini görmekteyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde yapacağımız güzel hizmetlerle gelecek kuşaklara çağdaş ve modern bir Trabzon bırakma gayretiyle çalışmalarımızı gece gündüz sürdürmekteyiz" dedi.

       AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan ise Trabzon'un dünya çapında bir kent olduğunu ve yapılacak projelerle birlikte marka bir kent haline geleceğini ifade ederek, "Şunu söylemek istiyorum yapımı devam eden projeler bizim de yıllardan buyana dört gözle beklediğimiz projelerdi. Orhan Bey'in anlattığı Zağnos, Tabakhane, Ayasofya kentsel dönüşüm projeleri yanı sıra Erdoğdu yolu projesi kentin ufkunu açacak projelerdir. Bu anlamda Başbakanımız Trabzon'a ayrı bir önem veriyor. Orhan Bey hangi projeyi getirmişse Başbakanımız onaylıyor. Başkan Gümrükçüoğlu'nun hayata geçirmeye başladığı projelerle birlikte şehir gömlek değiştirmeye başladı. Projelerin tamamlanmasıyla birlikte 3-5 sene sonra "Bu da olur muydu?" diyeceğimiz noktaya geleceğiz" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1691

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com