Rehber :
   
İlaçlama Hizmetleri
Beşyıldız İlaçlama Trabzon
MDPM İlaçlama
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
03.03.2010
Trabzon,'Kültür Ve Sanat Adına.'Kısa Film Öykü,1.Şiir Ve Deneme Yarışmaları'


TRABZON, "KÜLTÜR VE SANAT"I ADINA.

"KISA FİLM ÖYKÜ, 1.ŞİİR VE DENEME YARIŞMALARI"

  

            "Kültür ve Sanat Şehri Trabzon" imajını diri tutmak, kent halkının "kültür ve sanat" duyarlılığını artırmak amacı ile yapılan "kentimizde"ki sosyal etkinlikler, hiç ara vermeden devam etmektedir.. Kültür ve sanat alanında ki bu çalışmalara, emekleri ve destekleri ile katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum.

           

            Trabzon Sanat Evi bünyesinde bulunan on dernek;  "kentine olan sorumluluğunun bilincinde olarak " sadece kendi faaliyetleri ile değil,  birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yaparak da,"sanat ve kültüre"  hizmet etmektedir.

Sorumlu hizmet anlayışı ile sanat evi öncülüğünde yapılacak faaliyetleri sizlere duyururken, katılımınızı ve bu konuda istekli olabilecekleri yönlendirmenizi bekliyoruz.

           

            Sözünü ettiğimiz bu anlayış içinde Trabzon Belediyesi, Sanat Evi ile “KISA FİLM ÖYKÜ YARIŞMASI”, Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şubesi ile “1.ŞİİR VE DENEME YARIŞMASI” düzenliyor. Yarışmalarla ilgili şartname Trabzon Belediyesi Kültür Müdürlüğü ve Trabzon Sanat Evi’ n den temin edilebiliyor.

Kısa Film Öykü Yarışmasının konusu “TRABZON ÖYKÜLERİ”. Bu yarışma sonucu birinciye 5.000, ikinciye 4.000, üçüncüye de 3.000 TL ödül verilecek. Son katılma tarihi 30 Mart 2010.

1. Şiir ve Deneme yarışmasında şiir konusu “TRABZON”, deneme konusu “TRABZON’ UN GÖRSEL GELECEĞİ”. Bu yarışmada her iki dalda birincilere 3.000, ikincilere 2.000, üçüncülere 1.000 TL, ayrıca yine her iki dalda 500 er TL lik üçer mansiyon ödülleri verilecek. Bu yarışmaya son katılım tarihi 15 Mayıs 2010.

 

            Ayrıca; yine "TRABZON SANAT EVİ'NİN BİR ETKİNLİĞİ Olarak" İbrahim KAVZOĞLU - Özlem ŞAHİN tarafından yapılacak  "TİYATRO ATÖLYE" ÇALIŞMASI"NA da başvurular 25 Şubat 2010 tarihinde başlamış olup,10 Mart 2010 tarihinde sona erecektir. Başvurular Trabzon Sanat evi’ne yapılmaktadır. Atölye Çalışmasına katılım için müracaat edeceklerin 15 yaşından büyük olması gerekmektedir.

            15 Mart 2010 tarihinde başlayacak olan Tiyatro Atölye Çalışması 31 Mayıs 2010 tarihinde son bulacaktır. Çalışmalar Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri 18.00–20.00 saatleri arasında Trabzon Sanat evinde gerçekleştirilecektir.15 Mart 2010 tarihinden itibaren 2,5 ay süreyle açılacak olan Tiyatro Atölye Çalışması, “Temel Oyunculuk, Sahne Bilgisi, Diksiyon, Tiyatro Tarihi, Modern Tiyatro ve Geleneksel Türk Tiyatrosu" konularını kapsamaktadır.
Atölye çalışmasının sonunda katılımcılara Trabzon Sanat evi tarafından Katılım Sertifikası verilecektir. Ayrıca Tiyatro Atölye Çalışmasına katılan kişilerle hazırlanacak olan gösteri, Haziran ayında yapılacak olan “Trabzon Sanat evi 2.Sanat Günleri”nde sergilenecektir.

            Bütün bu çalışmalara her adımda destek veren, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na, "ve aynı heyecanla sanat faaliyetlerinin yanında olan" Başkan Yardımcıları Hüseyin Turan ve Osman Gökhan Bali'ye,bu katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Toplam Okunma Sayısı : 3335

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com