Rehber :
   
Oto Kiralama
Eko Rent A Car
Europcar Araç Kiralamal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
04.03.2010
Vali Kızılcık 'Yılın Bürokratı' Ödülünü Aldı...


Vali Kızılcık ‘Yılın Bürokratı’ Ödülünü Aldı

Genç Liderler Derneği’nin internet sitesinde yaptığı ”2009 yılı Genç Liderleri Oylaması”nda, ”yılın bürokratı” seçilen Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, ödülünü aldı.

Derneğin internet sitesinde, 2009 yılında öne çıkan başarılar kazanmış ve 18-40 yaş aralığında olan gençleri ödüllendirmek ve gençlere yaşıtlarının yaptıklarını göstermek amacıyla, ”2009 yılı Genç Liderleri Oylaması”nda ”yılın bürokratı” seçilen Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Egemen Bağış’ında katıldığı bir törenle ödülünü aldı.

“Yılın bürokratı” ödülüne layık görülmenin kendisini onurlandırdığını ifade eden Vali Kızılcık, “Bana layık görülen bu ödülün halkımızın oylarıyla belirlenmiş olmasının çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Bu yarışmayı düzenleyen, oy kullanan ve kullanmayan tüm halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Toplam 25 bin 434 oy kullanılan oylamada, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Egemen Bağış, ”yılın siyasetçisi”, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, ”yılın bürokratı”, NTV sunucusu ve Radikal Gazetesi yazarı Banu Güven ”yılın gazetecisi”, Dafeng Industry şirketinin Türkiye Temsilcisi Tarkan Deniz ”yılın girişimcisi”, Acun Medya İcra Kurulu Başkanı Acun Ilıcalı ”yılın iş adamı ve yöneticisi”, oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ”yılın sanatçısı”, Supersoft Motosiklet Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu ”yılın sporcusu”, Van Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sinan Hakan da ”yılın STK lideri” seçilmişti.

 IMG_6010

kjlkl

IMG_6013

jjjj

IMG_6007

Toplam Okunma Sayısı : 2287

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com