Rehber :
   
Kurumlar
İl Kültür Turizm Müdürlüğü
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası
Trabzon Valiliği
Trabzon Mes. Eğit. Bil. Mer.
Beşikdüzü Belediyesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
04.03.2010
Trabzon Valisi Kızılcıktan Başkan Gümrükçüoğlu'na Meydan teşekkürü


Trabzon Valisi Kızılcıktan Başkan Gümrükçüoğlu'na Meydan teşekkürü
 


       Vali kızılcık, "Trabzon çok kısa bir süre içersinde ülke ve dünya genelinde adından söz ettiren bir kent halene gelecek"

       Trabzon Valisi Recep Kızılcık bir ay öncesine kadar Meydan'da ciddi bir keşmekeşlik ve görüntü kirliliği yaşandığını ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlunun uygulamaya koyduğu "Kent İçi Trafik Yönlendirme Projesiyle" bugün meydanda rahat bir nefes alınır duruma gelindiğini belirterek, planın uygulanmasında gösterdiği iradeli ve kararlı tutumu nedeniyle Başkan Gümrükçüoğluna teşekkür etti.

       Vali Kızılcık, Meydan'da bir lokantanın açılışında yaptığı konuşmada, meydan bölgesindeki daha bir ay öncesine kadar yaşanan görüntü kirliliği ve trafik keşmekeşliğinin unutulmaması gerektiğini hatırlatarak, "Başkan Gümrükçüoğlu iradesi ve kararlığı ile Trabzon'umuzun tarihi mekânının rahatlatılması anlamında önemli bir adım attı. Başkanımızın da ifade ettiği gibi Meydanın yeniden düzenlenmesi için proje hazırlıyorlar. O proje çerçevesi içerisinde ben Başkan Gümrükçüoğlu'nun hayallerini biliyorum. Tescilli binaların ortada kalıp diğer alanların güzel bir şekilde düzenlenip Trabzonluların, özellikle yaz günlerinde çoluk çocuğu ile eşiyle beraber oturabilecekleri tarihi mekanların oluşturulması için gayret ediyor. Bu düzenlemenin yanında yine belediyemizle ortaklaşa yürüttüğümüz 'Ortahisar Projesi' ile birlikte bir bütün olarak değerlendiğimizde gerçekten Trabzon'umuz 4 bin yıllık tarihi geçmişine yaraşır mekânlara sahip olacak. Şuna herkesin inanmasını istiyorum; Trabzon'unumuz çok kısa bir süre içersinde sadece ülke genelinde değil dünyada da isminden söz ettiren bir kent haline gelecektir" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1671

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com