Rehber :
   
Özel Eğitim Merkezleri, Anaokulu, Kreşler
Coach English
Özel Nesrin Cirav Anaokulu
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.03.2010
Kadın ve Genç Girişimcilerden Gümrükçüoğlu'na ziyaret


Kadın ve Genç Girişimcilerden Gümrükçüoğlu'na ziyaret
 


       Başkan Gümrükçüoğlu, "Kadınlarımız mikro kredilerle iş sahibi olacak"

       Kadın Girişimciler Grubu ve Genç Girişimciler Grubu üye ve yöneticileri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

       Kadın Girişimciler Grubu Başkanı Aynur Bektaş, Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Grubu olarak girişimciliği artırmak ve işsizliğin azaltılmasına katkıda bulunmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Genç ve kadınlara yönelik iş imkanları açmak ve yeni girişimciler bulmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda projeler geliştiriyoruz. Bölge bölge dolaşarak Kadın ve Genç girişimcilerin girişimcilikle ilgili projelerine destek vermeye çalışıyoruz. Trabzon belediyesinin de Kadın ve genç girişimcilere destek verme yönünde projeler geliştirdiğini biliyoruz. Bu konuda bizler de üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız" şeklinde konuştu.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrüçüoğlu, Trabzon'daki kadınları iş sahibi yapabilmek için mikro kredi vermeye başladıklarını ifade ederek, "Bayanların her girişimine her türlü desteği verme noktasında onlara açık çek veriyorum. Mikrokredi desteklerinde önceliği bayanlarımıza veriyoruz. Kadınlarımızı iş kadını yaparak onları da iş verir duruma getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Açtığımız meslek edindirme kurslarıyla meslek sahibi yaptığımız bayanlara ürettikleri ürünlerini satabilmelerine yardımcı olmak amacıyla yer vermeyi planlıyoruz" şekline konuştu.

       Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca Trabzon'da hasta ve yaşlı bakımını yapabilecek bayanların asgari ücretle iş sahibi olmalarına yardımcı olabileceklerini belirterek, bu konuda gerekli eğitimleri almış bayanların ücretlerini sponsor bularak karşılayacaklarını sözlerine ekledi

Toplam Okunma Sayısı : 1497

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com