Rehber :
   
Konsolosluklar
Konsolosluklar
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
08.03.2010
Trabzonspor Divan Kurulu'nun 30. Yılı Kutlandı...


Trabzonspor Divan Kurulu'nun 30. Yılı Kutlandı

Trabzonspor Divan Kurulu 30. yılını doldurması nedeniyle kokteyl düzenledi.

Düzenlenen kokteyle, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, yöneticilerin yanı sıra Trabzon eski Devlet Bakanı Eyüp Aşık, Trabzonspor eski başkanlarından Salih Erdem, Özkan Sümer ve Trabzonspor’da görev almış yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul Başkanı ve Eğitimden Sorumlu Üyesi Ufuk Özerten, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Atal ve davetliler katıldı.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, büyüklüğün 1-2 yıl da kazanılmadığını belirterek, “Büyüklük 1-2 yılda elde edilmiyor. Tesadüf koşullarda o anların müsait olması nedeniyle son yıllarda gördüğümüz gibi bir yerlere gelebilirisiniz ama asla kalıcı olamazsınız. Kalıcı olmanın yolu müesseseleşmekten geçer. Trabzonspor’umuz kazandığı başarılarla büyüklüğünü ispatlamış ve adını futbol tarihine altın harflerle yazdırmıştır. Trabzonspor’umuzun bundan sonra da aynı başarıları tekrarlayacağından şüphem yoktur.” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, kulübün kuruluşunun üzerinden 43 yıl geçtiğini belirterek, “Trabzonspor uzun yıllardan beri şampiyon olamıyor. Avrupa’ya baktığımız zamanda Real Madrid şampiyon olamadı. Bunun Avrupa’da örnekleri var. Trabzonspor’un en büyük hedeflerinden biri şampiyon olmaktır. İnşallah çok yakında bu takım şampiyon olacaktır” dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ise Divan Kurulu üyelerinin Trabzonspor’da daha etkili olmasını istediğini ifade ederek, “Trabzonspor Divan Kurulu üyelerinin Trabzonspor’da etkili olmasını arzu ediyorum. Bu kulübe başkan olmak isteyenlerin divan kurulu üyelerinin belli bir bölümünün imzasını alarak aday olmalarını önermiştim. Divan Kurulu ayda bir toplantı yapan ve fikir beyan eden bir kurum olmamalı daha etkili olmalıdır. Bunu hayata geçirmeyi arzuluyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Trabzonspor Divan Kurulu üyeliğinde 40 yılını doldurmuş olanlara plaket verildi ve TrabzonCell hattı hediye edildi.

IMG_6168

IMG_6183

IMG_6165

Toplam Okunma Sayısı : 1766

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com