Rehber :
   
Züccaciye & Mutfak Eşyaları
Hakkı Akyüz Mutfak Eşyaları
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.03.2010
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Trabzon'da da etkinliklerle kutlanıyor


8 Mart Dünya Kadınlar Günü
Trabzon'da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor
 


       Dünya Kadınlar Günü Trabzon'da da törenlerle kutlanıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Trabzon Valiliği ve Trabzon Belediyesi ortak bir program düzenledi.

       Kutlamalar Atatürk anıtına çelenklerin sunulması ve istiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Atatürk Alanı'nda yapılan törene Trabzon Vali Yardımcısı Mahmut Halal, Trabzon Belediye Başkan Vekili Osman Necip Sevinç, Başkan yardımcısı Hüseyin Turan, Trabzon Belediyesi Kadın Erkek Fırsat eşitliği Komisyon Başkanı Sezgin Yılmaz Trabzon Belediyesi Meclis üyeleri Fahrettin Aksoy, Nusret Onur ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

        8 Mart Dünya kadınlar günü kutlamaları çelenk sunma töreninde konuşan Trabzon Belediye Başkan Vekili Osman Necip Sevinç nedeniyle yaptığı konuşmada "8 Mart Dünya Kadınlar günü haklarının kazanılmasına nerelerden başlandığını ve bu günlere nasıl gelindiğinin hatırlanması için özel bir gündür. Kadın haklarının dününe ve bugününe baktığımızda onların yarınlarından ülkemiz adına endişemiz yoktur. Dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir. Büyük önder Atatürk'ün desteğiyle yürütülen çalışmalar sonucu kadınlarımız birçok ülkede ki hemcinslerine göre oldukça ileri bir konum elde etmişlerdir. Ancak bu gün gelinen noktada kadınlara karşı uygulanan şiddet dünyada en yaygın, ancak en az cezalandırılan suçtur" şeklinde konuştu.

       Başkan Vekili Sevinç çelenk sunma törenine katılan bayanlara karanfil vererek önemli günlerini kutladı.

       8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Trabzon Valiliği ile Trabzon Belediyesi tarafından ortaklaşa hazırlanan kutlama programları çerçevesinde saat 14.00 da Hüseyin Kazaz kültür Merkezinde bir program düzenlenecek.

Toplam Okunma Sayısı : 1624

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com