Rehber :
   
Basın Kuruluşları
Kuzey TV
Aktif Radyo
Taka Gazetesi
İlk Haber Gazetesi
Kuzey Ekspres
Trabzon Tv
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.03.2010
Dünya Faır-Play Ödüllü Hilal Coşkuner, İdmanocağı takımında oynuyor


Trabzon'da yapılan bir Atletizm yarışmasında yere düşen arkadaşını kaldırmak için yarışı bırakan ve bu davranışla Dünya Fair Play Ödülünü kazanan Hilal Coşkuner, şimdi İdmanocağı Bayan Futbol Takımı'nda futbol oynuyor. Hocası onun ileride iyi bir futbolcu olabileceğini söylüyor."

"BİR TRABZONLU OLARAK FUTBOLUN BENDEKİ YERİ ÇOK FARKLI"

Trabzon'da 105 kişinin katıldığı İlköğretim Okulları arası Atletizm İl Birinciliği yarışları sırasında birinci sırada koşarken, arkasındaki arkadaşı yere düşünce yarışı bırakıp ona yardım eden ve bu davranışıyla Dünya Fair-Play Ödülü'nü kazanan en genç Türk olma ünvanını kazanan Hilal Coşkuner, şimdi futbola gönül verdi. Türkiye Bayanlar Futbol İkinci Ligi'nde mücadele eden Trabzon'un Köklü takımlarından İdmanocağı'nda forma giyen 14 Coşkuner, futbolu çok sevdiği için tercih ettiğini söyledi. Hilal, futbolda daha başarılı olacağına inandığını belirterek, "Atletizmi de çok seviyorum. Ama bir Trabzonlu olarak futbolun bendeki yeri çok farklı. İdmanocağı Kulübü'ne bana bu şansı tanıdığı için teşekkür ediyorum" dedi.

İdmanocağı Kulübü Başkanı Mehmet Öz de, genç kızların spor yapmasına Katkıda bulunmanın en önemli amaçlarından birisi olduğunu belirterek, "Hem futbol, hem de bayan voleybol Takımımız var. Bir çok profesyonel takımın böyle branşları yokken, biz amatör bir takım olarak bunlara hayat vermeye çalışıyoruz. Hilal de, geçmişte bizim göğsümüzü kabartmış bir kizimiz. Umarım futbolda da önemli başarılara imza atar ve bizleri gururlandırır "diye konuştu.

İdmanocağı Bayan Futbol Takımı Antrenörü Mustafa Usta da, Hilal'in ilerleyen dönemde çok iyi futbolcu olabileceğini belirterek, "Biz bu işe ilk adım attığımızda Ailelerin tepkili olacağını düşünüyorduk. Ama şimdi babası kızını idmana getiriyor onu maçını takip ediyor ve. Hilal'de onlardan bir tanesi . Şu anda birinci lige çıkmak için mücadele ediyoruz ve Hilal'den de yararlanacağız "diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1532

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com