Rehber :
   
Oto Kiralama
Eko Rent A Car
Europcar Araç Kiralamal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.03.2010
Başkan Gümrükçüoğlu, 'Üniversitemizle sürekli işbirliği içerisindeyiz'


Başkan Gümrükçüoğlu,
"Üniversitemizle sürekli işbirliği içerisindeyiz"
 


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Tıp Bayramı nedeniyle KTÜ Tıp Fakültesi yapılan etkinliğe katılarak tüm doktorların bayramını kutladı. 25 ve 40 yıllık hekimlere plaket takdim törenine katıldı.

       Aydın İnan Anfisi'nde yapılan etkinliğe KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, Trabzon Sağlık İl Müdürü Halit Çınarka, Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü ile Tabipler Odası Başkanı Aydın Aydın katıldı. Toplantıda Trabzon'lu hekimlerin Etiyopya'ya gidişleriyle ilgili slayt gösterisi büyük ilgi çekti.

       Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon halkına en iyi hizmeti verme noktasında üniversite ile işbirliği içerinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Belediye Başkanlığı görevimize başladıktan sonra Üniversitemizle önemli çalışmalar yaptık. Üniversitemizle önemli çalışmaları birlikte başardık. Birincisi trafik düzenlemesi öncesinde uygulamaya geçiş sırasında mühendislik desteği aldık. Sosyal ve kültürel faaliyetlerde öğretim görevlilerimizin, hocalarımızın ve yetkili arkadaşlarımızın bilgi birikimi ve tecrübelerinden sürekli faydalanıyoruz. Sağlık alanında da üniversitemizi sürekli katkılarını görmekteyiz. Belediyemiz Üniversitemiz el ele vererek karşılıklı yardımlaşmayı sağladık. Tıp fakültemizin şehrimize ne kadar önemli hizmetlerinin bulunduğunu biliyoruz. Tıp bayramını kutladığımız bu gün de bu şehre hizmet vermiş tüm doktor meslek taşlarımız şükranlarımızı sunuyor; bu vesileyle ahriete göç eden arkadaşlarımı rahmetle anıyorum" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1559

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com