Rehber :
   
Turizm ve Seyahat Acentaları
ULUTOUR Tourism & Travel
Hayden Tur
İBK Tour
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
21.03.2010
Trabzon'lu Yatırımcıya Batum'dan Destek geldi...


Trabzonlu yatırımcıya Batum’dan destek geldi

 

Gürcistan ile Rusya arasında Trabzon’da dün akşam oynanan rugby maçı için Trabzon gelen Gürcistan’ın Acara Özerk Bölgesi’nin Başbakanı Levan Varşalomidze , trabzonun  güneş enerjisi alanında en köklü firması olan heray güneş enerji sistemlerinin işletmecisi murat Çavga’yı yerinde ziyaret etti.

 

Güneş enerji sistemleri konusunda Cavga’dan bilgi alan ve Batum’da bu alanda iş yapmak için sözleşen Acara Başbakanı Varşalomidze Güneş enerji sistemleri ile ilgili övgülerde bulundu.

 

Levan Varşalomidze’nin övgülerine teşekkür eden Çavga keşke Trabzondaki bürokratlarımızdan da bu övgüleri duyabilsek dedi. Trabzonda 7 yıldan beri uğraş verdiklerini Ancak Levan Varşalomidze den aldığı teklifi ve övgüyü Trabzon daki bürokratlardan  duymadıklarını söyleyen Çavga girişimci gençlere ve kobilere sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

 

19 mart Cuma günü yapılan lansman ve açılış toplantısına bürokrasilerin ilgisizliğinden  yakınan Çavga, her şeye rağmen yılmadan güneş enerjisi için Trabzon da mücadele edeceğini, bu iş için ticaret yapan bir girişimci değil gerekirse gönüllü öğretmen olarak çalışmaya devam edeceğini söyledi.

 

 

İşadamı Murat Cavga Levan Varşalomidze ‘nin daveti ile Gürcistan da  güneş enerjisi yatırımı yapmaya hazırlanıyor

 

TRABZON  BU SİSTEMDEN YARARLANMIYOR

 

HerAy markası ile Batum’da güneş enerjisi ile ısıtma sistemleri alanında yatırım yapmaya hazırlanan Trabzonlu işadamı Murat Cavga ise, ülke ekonomisine son derece katkı sağlayan, enerji açığını ortadan kaldıracak bir sistem olan güneş enerjisi ile sıcak su üretimi ve ısınma sistemleri konusuna Türkiye’de devletin yeterince önem vermediğini söyledi. Cavga, “ petrolün ucuz olmasına rağmen Gürcistan bu sistemi tüm köylülere dağıtmayı düşünüyor. Türkiye’de ise devlet kurumları bile bu sistemden faydalanmıyor” diye konuştu. 

 

Acara Başbakanı, Türk işadamlarının Gürcistan’da rehin alındığı iddialarını yanıt verdi

 

Eski Gürcistan’ı

hatırlıyorsunuz

 

O İŞLER ESKİDENDİ

Levan Varşalomidze Gürcistan’da iş yapan Türk işadamlarının rehin alındığı, haraç ve rüşvet istendiği iddialarını sert dille yalanladı.

 

GELİN VE GÖRÜN

Bu iddiaların asılsız olduğunu vurgulayan Acara Başbakanı Varşalomidze, “Siz hala eski Gürcistan’ı hatırlıyorsunuz. Gürcistan çok değişti. Davetlim olarak gelin, Gürcistan’ı göründe ve öyle konuşun. O dedikleriniz eski Gürcistan’da oluyordu” dedi.

 

SİZ HALA ESKİ GÜRCİSTAN’I HATIRLIYORSUNUZ

, Gürcistan’da iş yapan Türk işadamlarının mafya ve devlet işbirliği ile rehin alındığı, haraç istendiği gibi Türk basınına yansıyan iddialarına asılsız olduğunu söyledi. Gürcistan’ın çok büyük bir değişim geçirdiğini ifade eden XXX, ““Siz hala eski Gürcistan’ı hatırlıyorsunuz. Gürcistan çok değişti. Davetlim olarak gelin, Gürcistan’ı göründe ve öyle konuşun. O dedikleriniz eski Gürcistan’da oluyordu” dedi.

 

Avni ÖZASLAN

 

 

Toplam Okunma Sayısı : 2687

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com